Ugrás a tartalomra

Ismét a járvány miatt marad el a jótékonysági est

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 24. kedd 17:15
A Miskolci Nemzeti Színház és a Magyar Rákellenes Liga estet tavasszal is és most is a koronavírus-világjárvány miatt nem tudják megrendezni.

Újból elmarad a Miskolci Nemzeti Színház és a Magyar Rákellenes Liga jótékonysági estje. A szervezet emlékeztet, a programot egyszer már el kellett halasztani március 10-én szintén a a COVID-19 járvány miatt döntöttek így.

- Az előadás pótlását őszre terveztük. A járványügyi helyzet jelenlegi alakulása miatt – a színházzal történő egyeztetés alapján – erre a pótlásra ebben az évben nem kerülhet sor, ezért az előadást lemondjuk - közölte a rákellenes liga.

A szervezet köszönetet mond mindenkinek, hogy a jegy megvásárlásával a gálaest célját támogatni kívánták. 
- Bízunk abban, hogy a jegy árát felajánlják az adománygyűjtés céljára: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Onkológia Osztálya (onkológiai kezelésekhez speciális székek és decubitus matracok beszerzése), valamint a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Szervezete (kiemelt programok támogatása) részére - írják.

Azt kérik, akik mégis a jegy árának visszatérítésére tartanak igényt, jegyüket postai úton juttassák el a Magyar Rákellenes Ligának. 

- A levélben írják meg nevüket, lakcímüket, e-mail címüket, és a bankszámlaszámot, amire a jegy árát visszautalhatjuk. Cég esetében az adószámot is kérjük megadni. Ezekre azért van szükség, hogy a jegyár visszatérítéssel kapcsolatos adókötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni. Az adatokat kizárólag ebben a körben használjuk fel - hangsúlyozzák.

Cím:
Magyar Rákellenes Liga, 1123 Budapest, Ráth György u. 6.

A visszaigénylés határideje november 30. Az ezután nálunk maradó összeget a meghirdetett és a fentiekben részletezett célnak megfelelően fogják felhasználni.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!