Ugrás a tartalomra

Július közepétől fogadhatja az úsznivágyókat a Kemény Dénes Uszoda

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 26. péntek 11:38
A COVID 19 világjárvány miatt elrendelt egészségügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően - a járványveszély fokozatos csökkenésének figyelembevételével - az előző három hónapban zárva tartó miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda működése az alábbiak szerint változik.
A miskolciak várhatóan július közepétől vehetik igénybe ismét az uszodát.

Azon vizes sportágakat felvonultató egyesületek versenyzői, melyek szerződéses kapcsolatban állnak a létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft.-vel - 2020. június 18-tól - az egészségük megóvása érdekében kialakított speciális protokoll alapján - korlátozott létszámban és időtartamban edzéseikre igénybe vehetik a versenymedencét. A vízkezelési technológia szigorú ellenőrzése, az öltözők, vizesblokkok gyakori fertőtlenítése mind-mind a megelőzést szolgálják.

A részleges újraindulást követő kedvező tapasztalatok alapján, június 29-én, hétfőn elkezdődik a tanmedence takarítása, vegyszeres fertőtlenítése, majd feltöltése, a víz felmelegítése, így július 6-tól, a napközis Nyári Kalandtábor tagjai - a napi programba illesztve - részt vehetnek a szervezett úszásoktatáson is.

A stabilizálódó országos járványhelyzet és a remélt kedvező vízvizsgálati eredmények beérkezését követően, a tervek szerint július közepétől fogadják a lakossági úszó vendégeket is, de előreláthatóan a korábbiakhoz képest korlátozott idősávban.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!