Ugrás a tartalomra

Kanadai hátvéddel erősít a DVTK Jegesmedvék csapata

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. június 05. szerda 11:46
A Tipsport Liga előző kiírásának egyik meghatározó hátvédje a DVTK Jegesmedvéknél folytatja pályafutását.

Davis Vandane az elődöntőig jutó HKM Zvolen csapatában 66 mérkőzést játszott, ezeken 41 pontot gyűjtött +13-as mutató mellett. A 27 esztendős kanadai hátvéd a negyedik légiós játékos, aki Marcel Rodman együttesénél kezdi meg a felkészülést a 2019/2020-as szezonra.

Forrás: dvtk.eu

– Üdvözlöm a miskolci hokiőrülteket! – kezdte a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Davis Vandane. – Egy kicsi saskatchewani városkából származom, ahol már a levegővel is a jégkorong szeretetét szívtuk magunkba. Egy kétirányú hátvédnek mondanám magam, aki imád emberelőnyt játszani, de ha kell, a kapu előtt is határozattan védekezem. Mindent megteszek azért, hogy a korongot távol tartsam a mi kapunktól. Kiegyensúlyozott teljesítményre számíthatnak tőlem, minden este a maximumra törekszem, óriási bennem a győzni akarás. Azon leszek, hogy ez a győzelmekhez szokott klub a szlovák bajnokságban is minél többször sikeres legyen. Egyelőre Magyarországról és Miskolcról csak annyit tudok, amit az előző szezonban tapasztaltam. Igazán jó volt itt vendégjátékosként is pályára lépni, mindig lelkesen és hangosan bíztatták a szurkolók a csapatot. Alig várom, hogy induljon a bajnokság és mint hazai játékos is megtapasztaljam ezt.

A kanadai hátvédről Marcel Rodman vezetőedző elmondta, Davisnak az előző szezonja volt az első európai idénye és rögtön bebizonyította, hogy kiváló játékos. – Agresszívan, erőszakosan játszik, nagy hasznát fogjuk venni a méretének a kapunk előtt. Ő az a fajta hátvéd, aki szeret becsatlakozni a támadásokba, ezen felül az emberelőnyöknél is nagy fegyverünk lesz az ő játéka – tette hozzá.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!