Ugrás a tartalomra

„A karácsony lényege, hogy a családommal lehetek"

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. december 24. kedd 09:07
Miskolc közéleti személyiségei, ismert emberei osztják meg velünk, hogyan telik náluk az ünnep.

Magosi Bálint, a DVTK Jegesmedvék csatára:

Nagyon szeretem a karácsonyt. Minket már december 1-jén elkapott a karácsony feeling, egyből raktuk be Mariah Carey-t. Ilyenkor a karácsonyi készületek nagy részét a feleségem csinálja, nekem az a dolgom, hogy lefoglaljam a gyerekeket. Szerencsére csak 22-én van mérkőzésünk, így 23-án már itt Miskolcon is fel tudja állítani a Jézuska a fát, aztán délután lemegyünk Siófokra a családhoz, ott töltjük a szentestét. 25-én pedig megyünk Dunaújvárosba, az én családomhoz, délután pedig már jövünk haza, hiszen 26-án már mérkőzésünk lesz.

A karácsonyi készülődés kicsit nehezebb most nekünk, mert a kisebbik fiamnál novemberben 1-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak, így nagyon sok terveznivaló van az étellel. Le a kalappal a feleségem előtt, aki nagyon profin kezeli ezt az egészet. Illetve a GYEK-ben nagyon sok segítséget kaptunk ezzel kapcsolatban.

Minden évben szokott lenni közös karácsonyi vacsoránk a csapattal, és meg is szoktuk egymást ajándékozni. December elején mindig kihúzzuk egymást, és ilyenkor adjuk át az ajándékokat. Ahány csapatban eddig játszottam mindig kaptam egy szájpecket, hogy ne beszéljek ennyit, és ne kiabáljak, mert viszonylag hangos vagyok.

A karácsony lényege számomra, hogy a családommal lehetek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!