Ugrás a tartalomra

Kedvezményes jeggyel köszöni az egész éves szurkolást a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. május 13. hétfő 15:07
Az OTP Bank Liga 33. fordulójában hazai pályán fogadja a DVTK labdarúgócsapata az Újpestet. A DVTK vezetése úgy döntött, hogy azok a hazai szurkolók, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak. A jegyek az interneten és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

OTP Bank Liga 33. forduló
május 19., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A DVTK vezetése úgy döntött, honorálva a szurkolók egész éves támogatását, hogy azok a hazai drukkerek, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak. A kedvezmény május 19-én, vasárnap reggeli 8 óráig érvényes. Ezt követően rendes, meccsnapi jegyárak lesznek érvényben, amennyiben maradnak még szabad helyek.

A VIP és a vendégszektor árai változatlanok.

A korábban teljes áron megvásárolt belépőjegyek a DVTK jegypénztáraiban visszaválthatók, vagy kedvezményesre válthatók.

A DVTK vezetése bérleteseinkről sem feledkezett meg. A klub – tavaszi és éves – bérletesei a jövő évi bérletük árából – idei bérletük felmutatásával – plusz egy extra mérkőzésre szóló kedvezményt kapnak.

A mérkőzés fokozott biztonsági besorolású, ezért – az idény eddigi hazai találkozóitól eltérően – ezúttal névre szóló jegy szükséges a stadionba történő belépéshez.  Az interneten kizárólag klubkártyával lehet belépőt vásárolni.

További részletek a klub hivatalos honlapján.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!