Ugrás a tartalomra

Kiss Patrik a DVTK Jegesmedvék játékosa

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. május 08. szerda 14:57
Kiss Patrik személyében fiatal, válogatott játékossal erősít a DVTK Jegesmedvék.

A Székesfehérvárról érkező 21 éves csatár az elmúlt szezonban 51 Erste Liga mérkőzésen 26 gólig és 33 gólpasszig jutott, amivel a bajnokság negyedik legeredményesebb magyar jégkorongozója volt.

Forrás: dvtk.eu

Kiss Patrik az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia utánpótláscsapataiban rendkívül ponterős játékot mutatott, aminek köszönhetően a korosztályos válogatottaknak is állandó tagjává vált. A 2016/2017-es szezontól a Fehérvári Titánok felnőtt csapatában szerepelt, ahol az igazi áttörést az elmúlt szezon jelentette hozta el számára. 20 évesen 51 Erste Liga mérkőzésen 26 gólig és 33 gólpasszig jutott, amivel az egész bajnokság negyedik legeredményesebb magyar jégkorongozójaként zárta a szezont. Februárban a felnőtt jégkorong-válogatottban is bemutatkozott, sőt első tétmérkőzésén góllal debütált Fehéroroszország ellen.

– Nagyon örülök, hogy Miskolcra igazoltam, és a DVTK család tagja lehetek – nyilatkozta Kiss Patrik a diósgyőri klub hivatalos honlapjának. – Bízom benne, hogy hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat még sikeresebb legyen a rendkívül erős Tipsport Ligában. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni, és jó játékkal, valamint pontokkal segíteni a DVTK Jegesmedvéket. Úgy érzem, hogy a továbbfejlődésem szempontjából ideális helyre kerültem. Nagyon várom, hogy megismerjem az új csapattársaimat, megkezdjük a felkészülést, és újra a jégen legyek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!