Ugrás a tartalomra

Kvaterkára készülve: kitakarították az „amfit” is

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 05. vasárnap 12:37
Szombaton újra kvaterkára várják a borkedvelőket az avasi pincékbe. Új helyszínként ezúttal a kilátó alatt fekvő miskolci amfiteátrum is csatlakozik, ahol koncertek, fényfestés és kóstolók is várják a látogatókat.

A terület sokáig elhanyagolt volt, a fesztivál előtt a Magyarországi Tisztasági Nagykövet Egyesület, a Miskolci Alter Klub, a MiReHu, a Miskolci Városgazda és a MIKOM Nonprofit Kft. segítségével takarították ki a szombati kvaterka helyszínét.

Juhász Ákos képgalériája!

A takarításra önkénteseket vártak. Érkeztek is szép számmal szerdán, zsákokkal felszerelve indultak munkára. Bőven volt mit eltakarítaniuk. Az akciót csak néhány napja hirdették meg, ennek ellenére több tucat önkéntes csatlakozott.

Az egyesület a Bükkben rendszeresen szokott takarításokat szervezni. Ezúttal a közelgő Avasi Kvaterka miatt döntöttek úgy, hogy megtisztítják az amfiteátrumot és környékét. Serbán Zsolt Bükk tisztasági nagykövet elmondta, közös felhívásukra jelentkeztek az önkéntesek.

Az Amfiteátrum idén, az Avasi Kvaterka egyik új helyszíne lesz és a Mélyvölgy pincéi is megtelnek élettel. A programok – melyekről bővebben ITT olvashat – szombaton délután 5 órakor kezdődnek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!