Ugrás a tartalomra

Lillafüred Trail, minden korosztálynak

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 18. csütörtök 11:46
A 2. Lillafüred Trail elnevezésű terepfutóversenyt április 28-án rendezi meg a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány. Az óvodásoktól a nyugdíjasokig minden korosztály számára sportolási lehetőséget kínáló eseményre vasárnap éjfélig lehet kedvezményesen előnevezni, de a helyszíni nevezésre is lehetőséget kínálnak.

A házigazdák három távot kínálnak a sportbarátok számára. A Miskolc turisztikai értékeinek  népszerűsítését is szolgáló idei MC Félmaraton Tour 1. állomását jelentő 16.8 km-es Joyson félmaraton mellett, a NOMÁD kismaraton (8,4 km) és a 3-12 éves gyermekeknek szánt minimaraton (1,4 km) szerepel a programban. A két hosszabb távon női, férfi abszolút és korcsoportos értékelést is tartanak majd.

A kedvezményes előnevezésre április 21-én, vasárnap, 20 óráig van lehetőség a honlapon. Természetesen a verseny napján, a Lillafüredi Kalandparknál (Erzsébet sétány) kijelölt versenyközpontban, a helyszínen is lehet majd jelentkezni a futásra. 

Ami a rajtokat illeti, elsőként, 10 órakor a félmaraton, majd 10.15-kor a minimaraton, 11 órakor pedig a kismaraton mezőnye kezdi meg a választott táv teljesítését.

A verseny napján és helyszínén tartja éves PH Világnapi rendezvényét a Tüdőér Egylet. A rendezvényen jelen lesznek a beteg gyerekek, akiknek a szervezők segíteni szeretnének. A résztvevőktől, kísérőktől, érdeklődőktől azt kérik, hogy hozzák el és a Tüdőér Egylet sátránál adják le megunt, nem használt, sporteszközeiket, játékaikat, kifestőiket, továbbá színes ceruzákat, hátizsákot, övtáskát, túrabotot, könyveket, vagy bármit, ami könnyebbé, komfortosabbá tudja tenni a beteg gyermekek mozgását, kirándulását, kórházban eltöltendő idejüket. Ez a nap tehát nem csak a futásról fog szólni, hanem a segítségről is.

Valamennyi célba érkező egyedi befutóérmet kap. Minden résztvevő kedvezményesen veheti igénybe a Lillafüredi Kalandpark szolgáltatásait.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!