Ugrás a tartalomra

A Lovagi Tornák Terén ünnepelt Koncz Gábor

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 18:59
- Koncz Gábor az ifjú születésnapos színész! - mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója a Lovagi Tornán Terén a Ricse Ricse Beatrice című rockmusical előadása végén – köszöntve a darabban is szereplő Koncz Gábort.
Fotó: Juhász Ákos

- Örülök, hogy már itt vagyok, örülök, hogy még itt vagyok és tanúskodom a Napról, hogy ragyog - mondta a színpadon Koncz Gábor. – Tudjátok, mindenki születik valamikor és mindenkit hívnak valahogyan, ez nem érdem. Az számít, hogy milyen nyomot hagysz magad után. Ha ez az ünnepség azt jelenti, hogy nyomot hagyok, akkor engem már nagyon boldoggá tettetek! Én egyébként földitek vagyok, itt érettségiztem a Földes Ferenc Gimnáziumban. Örülök, hogy itt lehetek, bár az én koromban már örülök annak is, ha bárhol lehetek – mondta nagy taps közepette a 81 éves művész.

 

A színpadon Nagy Feró is köszöntötte Koncz Gábort, a közönséggel és a színészekkel együtt énekelték el a „Boldog, boldog, boldog születésnapot”című dalt. 

Ilyen születésnapja még biztos nem volt Koncz Gábornak!  

Ilyen születésnapja még biztos nem volt Koncz Gábornak!  

A Lovagi Tornák Terén mutatták be az Újszínház népszerű előadását. A darab Nagy Feróról és a Beatrice történetéről szól.

 

További hírek

Olvasnivaló