Ugrás a tartalomra

„Magasan ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban”

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. október 20. vasárnap 08:39
A OTP Bank Ligan 9. fordulójában 2-1-re nyerő DVSC vezetőedzője szerint csapata győzelmének értékét növeli, hogy egy jó játszó Diósgyőrt sikerült legyőzni. Feczkó Tamás dicsérte csapatát, de úgy fogalmazott: „a sors istennőjének még udvarolni kell, mert nem fogja a kezünket”. Edzői értékelések.

Herczeg András: Az előzmények ismeretében nagyon nehéz mérkőzés volt, mert mindannyiunkat megviselt az előző négy találkozó, ahol nem játszottak le minket, de egymás után mégis vereséget szenvedtünk.

Ma óriási akarattal, elszántsággal lépett pályára a csapat, sikerült megszerezni a vezetést. Ezt követően elbizonytalanodtunk, idegesek voltunk, higgadtabban kellett volna játszani. A DVTK többet támadott, egyenlítettek is a második félidő elején. A kiállítást követően még nagyobb elszántsággal folytatták a srácok a találkozót. Tíz emberrel talán jobban játszottunk, mindenki elővette rejtett tartalékait. A mérkőzés ezen időszakában a DVTK támadott, de mindkét csapatnak voltak helyzetei. Nagyszerűen védett Nagy Sándor, bravúrokat mutatott be. A siker értékét növeli, hogy egy jól játszó DVTK ellen sikerült győzni.

Gratulálok a Szívtiprók 25. születésnapjához, és ahogy az elmúlt 25 évben, úgy ma is sokat tettek hozzá a sikerhez.


Feczkó Tamás: Mindenekelőtt gratulálok Herczeg Andrásnak és csapatának a győzelemhez! Ilyen hangulatban élmény játszani, erre van szüksége a magyar labdarúgásnak.

Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, Nagy Sándor három parádés védéssel tartotta életben csapatát. Pozitívumként említhetem, hogy amit kitaláltunk, az működött, helyzeteket alakítottunk ki, ugyanakkor bosszúság, hogy ezeket a helyzeteket nem tudtuk értékesíteni. A szögleteknél mélyen védekezett a DVSC, amire Márkvárt Dávid hívta fel erre a figyelmet, a szünetben megbeszéltük, hogy az első szögletet így rúgjuk, ebből született a gól.

Minap-archív fotó: Végh Csaba

Ha a labdarúgás pontozásos sportág lenne, akkor egészen másként alakul az eredmény, de a focit gólra játsszák. Még fejlődnünk kell abban, hogy ne csak kialakítsuk a helyzeteket, ziccereket, hanem gólra is váltsuk azokat. Úgy látszik, a sors istennőjének még udvarolni kell, mert nem fogja a kezünket, pedig ma mindent megtettünk a győzelem érdekében.

Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert a DVSC otthonában dominálni és ilyen teljesítményt nyújtani csak nagyon kevés csapat tud.

Magasan ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban, hétről hétre fejlődünk, ami a helyzetek számában is látszik. Igazi egységes csapatként támadtunk és védekeztünk, azonban a DVSC annyiban jobb csapat, hogy egy helyzetből egyet értékesített is, nekünk ebben még fejlődnünk kell.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!