Ugrás a tartalomra

Már a második turnus táborozott Perecesen

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 18. csütörtök 15:07
Idén három kéthetes turnusban fogadja az általános iskolásokat a perecesi napközis tábor. Egyszerre csaknem 200 gyerek pihenhet, és sportolhat a természetben. A táborozást az önkormányzat támogatja. A szülőknek csak annyit kell fizetni az étkezésért, mint a tanév idején. Sokan így teljesen ingyen nyaralnak.
Juhász Ákos képgalériája!

Hétfő óta a második turnus alkalmával is benépesült a perecesi napközis tábor. Azoknak az általános iskolásoknak van lehetősége itt nyaralni, akiknek a szülei dolgoznak. A diákok többsége már nem először táborlakó. Azt mondták azért jöttek, mert jól érzik magukat, és sok program közül lehet választani.

Orosz Viktória, a Kaffka Margit Általános Iskola tanulója a Miskolc Televíziónak elmondta, már másodikos kora óta jár ide táborozni. – Nagyon szeretem ezt a tábort és majdnem mindegyik programon részt szoktam venni – nyilatkozta.

A tábor nemcsak pihenést, de szervezett sportolási lehetőséget is nyújt a diákoknak. Soós Zoltán sportért felelős nevelő kiemelte: focibajnokság, kosárlabda, pelóta, frizbi, kosárra dobó verseny, kapura dobó verseny, sorversenyek, csocsó, pingpong – a játékok, amelyek külön ki vannak írva a napi programokba. – Célunk, hogy minél többet mozogjanak a gyerekek – hangsúlyozta.

A Perecesi Napközis Tábor vezetőjétől, Mádai Lindától megtudtuk, az étkezés térítési díját kell kifizetnie annak, aki év közben is fizet az étkezésért, de aki év közben 100 százalékos kedvezménnyel, vagy 50 százalékos kedvezménnyel étkezik arra itt is érvényes ez a kedvezmény.

A nyári tábor idén augusztus 9-ig csaknem 600 vakációzó általános iskolást fogad.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!