Ugrás a tartalomra

Már Mesut Özil is Zsombornak gyűjt

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. december 02. szerda 08:41
Az Angliában légióskodó német labdarúgóhoz is eljutott a kazincbarcikai kisfiú története.

Mind tudjuk, a világot jobbá tenni nem egyszemélyes feladat. Kezdjük azzal, hogy segítünk ennek a kisfiúnak. Minden felajánlás számít” – olvasható az Özil által közzétett posztban, amit a kazincbarcikai család is megosztott saját Facebook-oldalán.

Az Arsenal német középpályása a hivatalos Instagram-oldalán osztott meg egy felhívást, amelyben arra kéri követőit, segítsenek a gerinc eredetű izomsorvadásban (SMA) szenvedő Zsombornak.

Özil is segít

A minap.hu is beszámolt arról, hogy néhány nappal ezelőtt a magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter és párja tett egy hatalmas felajánlást: 25 millió forinttal segítik a kisfiú felépülését. Az RTL Klub Híradójának úgy nyilatkozott, élsportolóként szerencsés, hogy segíthet, és felhívhatja a figyelmet fontos ügyekre. – Ez nekünk is extrát ad az életünkben. Bízunk abban, hogy ezzel a kis lépéssel még több embert ösztökélünk arra, hogy ők is segítsenek – fogalmazott.

Fotó: Végh Csaba

Úgy tudjuk, a Lipcse hálóőre keresi annak lehetőségét, hogyan tud újabb támogatókat megnyerni az ügynek.

Ahhoz, hogy Zsombor meggyógyuljon, az egyik legdrágább gyógymódra, a 730 millió forintba kerülő Zolgensma génterápiára lenne szükség. Jelenleg 250 millió forint fölött jár az összegyűjtött összeg.

Így segíthetünk:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám:
11734152-21916838
IBAN:
HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!