Ugrás a tartalomra

Másodszor is sikerült legyőzni hazai pályán a kassai csapatot

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 13. csütörtök 10:44
A DVTK Jegesmedvék nagy csatában, fontos három pontot szerzett a HC Košice ellen a két csapat szerdai találkozóján.
fotó: dvtk.eu

A mérkőzésen Valchar nyitotta a gólok sorát, aki negyedik meccsén harmadik találatát jegyezte, majd a debütáló Wehrs is a kapuba talált. Beach találatával már három gólos volt a különbség, de a folytatásban a vendégek szorossá tették a meccset. Nyolc másodperccel a vége előtt Beach az üres kapuba talált, így beállította a végeredményt.

Értékelés

Glen Hanlon: Láthattuk, hogy a kassaiak miért vannak a tabella felső részében. Négy jó soruk van és erős játékosaik. A mi kapusunk nyújtotta a legjobb teljesítményt, neki kell lennie a meccs emberének. Általában, ha a kapusod a legjobb játékos, akkor elkövettél néhány hibát, ezeken dolgoznunk kell. Egy hátvédünk is gólt szerzett, ami sokat segített nekünk, hogy fontos pontokat szerezzünk.

Peter Draisaitl: Jól játszottunk, de sajnos csak az első 10 percben. A 3,5 perces kihasználatlan emberelőny kissé visszavetett minket. A meccs hátralévő része kínos volt ránk nézve. Nem szeretnék tiszteletlen lenni a Miskolciakkal, mert ők voltak ma a jobb csapat. Mi egyáltalán nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna. Főleg csalódást keltő ez a teljesítmény az elmúlt hetek történései után, amikoris úgy tűnt, hogy minden jó irányba halad. Nem tudom, hogy miért játszottunk így a meccs nagyrészében. A Miskolc volt a jobb csapat, megérdemelték a győzelmet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!