Ugrás a tartalomra

Még találkozhatunk a Mikulással az Adventi Villamoson

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 11:07
Aki ma lemaradt a Mikulással való találkozásról, az pótolhatja még vasárnap. A Tiszai pályaudvarról a hét utolsó napján délelőtt 8:25-kor és 11:55-kor induló Adventi Villamos utasa ugyanis a Mikulás is lesz.
Képgaléria! Fotó: Végh Csaba

Földesi Zsófiának vidáman indult a napja. – Én ugyan kíváncsiságom miatt lekéstem az első órámat, de nem bántam meg, mert nagyon kedves a Mikulás és a krampusz is. Az idei Adventi Villamos pedig nagyon tetszik, szerintem sokkal jobb, mint a tavalyi.

Gedai Botond egész évben jó fiú volt, ezért nagyon várta már a Mikulást, még dalt is költött kettejükről, amit elénekelt neki. Cserébe mézes süteményt és szaloncukrot kapott.

A villamoson van egy postaláda, ahol lehet üzenni is a Mikulásnak, aki elmondta, nagyon szereti látni a kicsik mosolygós arcát és csillogó szemét. A krampusz pedig bevallotta, hogy bizony az ajándékok egy része nála landol, aminek csak a felét eszi meg, másik felét azonban visszaadja.

Az Adventi Villamost legközelebb vasárnap látogatja meg a Mikulás és segédje.

Élőzene az Adventi Villamoson

December 8-án, bronzvasárnap élőzenével örvendezteti meg az utazóközönséget az MVK Zrt. a Tiszai pályaudvarról 14:55-kor és 16:25-kor induló Adventi Villamoson. A szerelvényre az szállhat fel, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik.

További hírek

Olvasnivaló