Ugrás a tartalomra

Mi Hazánk: miből van Veres Pálnak 6 millió forintja internetes kampányra?

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 20. péntek 15:03
Miből tudja finanszírozni a kampány több tízmillió forintos költségét egy független polgármesterjelölt, egy gimnáziumi igazgató? – vetette fel a Mi Hazánk országgyűlési képviselőcsoportjának vezetőhelyettese pénteken, sajtótájékoztatón.

Fülöp Erik furcsának nevezte, hogy egy magát függetlenek nevező polgármesterjelölt, Veres Pál „plakáterdővel árasztotta el Miskolcot”; kiadványai, szórólapjai vannak, és az interneten is „hatalmas pénzekért hirdetteti magát”. – Adja magát a kérdés, hogy egy független jelölt, egy gimnáziumigazgató miből tudja finanszírozni a kampány több tízmillió forintos költségét. Kimutatható az is, hogy a legnagyobb közösségi oldalon közel 6 milliót fektetett be a hirdetésekbe. Szeretnénk egyértelmű választ, honnan van erre a célra ennyi pénze? – fogalmazott a vezetőhelyettes.

Hozzátette: hogyan nevezheti egyáltalán függetlennek magát egy olyan személy, akit politikai pártok támogatnak? – Megválasztása esetén Veres Pál kinek tartozna elszámolással, ki fogja az utasításokat adni neki? – kérdezte. Azt is elmondta Fülöp Erik, hogy a Mi Hazánk Miskolcon is adományokból, tagdíjakból és a jelöltek saját felajánlásaiból kampányol.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk miskolci polgármesterjelöltje arról szólt, hogy az elvándorlás oka az, hogy az országos átlag alatt vannak a bérek. – Le kell ülni tárgyalni a kormánnyal arról, hogy az állami cégeknél emeljék a béreket, ami kedvezően hathat a magánvállalkozásokra is – hangoztatta. Újra elmondta, hogy a lakcímkártyák kiadását minimumfeltételekhez kell kötni, hogy ne jöjjenek létre újabb telepek. Programjában továbbá kiemelt helyen szerepel az átláthatóság, a korrupciómentesség is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!