Ugrás a tartalomra

Miskolc pont jó! – turisztikai kampányt indított Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 17. péntek 16:54
Turisztikai kampánnyal hívja a nyári élmények megszerzésére a nyaralni, kirándulni vágyókat Miskolc. A Miskolc pont jó! nevet viselő kampány a belföldi turistákat szólítja meg, játékos üzenetekkel elsősorban, online felületeken.

Miskolc biztonságos és rendkívül sokszínű város, minden korosztálynak tartogat élményeket. Erre hívja fel a figyelmet a város napokban elindult Miskolc pont jó! című nyári turisztikai kampánya – tájékoztat közleményében a polgármesteri hivatal.

A belföldi lakosságot megcélzó kampány elsősorban online felületeken szólítja meg az érdeklődőket. Az egyszerű, de játékos üzenet egyben a település komplexitását is kifejezi, hiszen a város négy, eltérő hangulatú, más-más élményt kínáló városrésszel rendelkezik.

A kultúra és a gasztronómiai iránt érdeklődőknek a történelmi Avast is magában foglaló belváros nyújt kikapcsolódást. Fürdőzésre a miskolctapolcai üdülőterületen: az Európa-hírű Barlangfürdőben és a strandfürdőben várják a vendégeket. A középkor hangulatát idézi meg az impozáns Diósgyőri vár, a mellette álló Lovagi tornák tere, de mesébe illő élményt ígér a Tündérkert is. A vadregényes Lillafüred pedig az aktív turizmus kedvelőinek és a romantikus szerelmeseknek kínál felejthetetlen emlékeket.

„Bármilyen szempont motiválja is az utazási célpont kiválasztásánál a turistákat, Miskolcon a város egyedi adottságai miatt mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb élményeket. Akár fürdőzne, múzeumot, várat látogatna, gasztronómiai különlegességekre vágyna, vagy felfedezné a Bükk szépségeit – Miskolc minderre pont jó. Ez a gondolat hívta életre a kampányunkat” – mondta Orosz Eszter, Miskolc turisztikai szervezetének, a MIDMAR Kft.-nek az ügyvezetője. „A belföldi turistáknak szeretnénk emlékezetes nyaralási lehetőséget kínálni, egyúttal célunk az is, hogy a napokban indult kampány a miskolci szolgáltatókat is segítse az újraindulásban” – tette hozzá.

Miskolc eddig is igen népszerű desztináció volt a belföldi turisták körében, így a júliusban és augusztusban folyó kampány továbbra is szeretné fenntartani és erősíteni a hazai közönség érdeklődését a város rendkívül színes turisztikai kínálata iránt.

A kampány időszaka alatt a város közösségi média felületeit (ITT és ITT) is érdemes követni, hiszen a hasznos tippek és információk mellett nyereményjátékok is várják a látogatókat. További információkat a miskolc.hu oldalon, illetve a info@hellomiskolc.hu címen találunk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!