Ugrás a tartalomra

Miskolcot is segítik

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 12. kedd 17:49
Nagyon sok vállalkozás Miskolcon nemcsak profitot termel, hanem támogatja, segíti Miskolc mindennapjait, sport és kulturális életét. Ezek a cégek nemcsak a saját területükön elkötelezettek, hanem teljes szívvel és anyagi forrásaikkal segítik Miskolc életét.

FUX Zrt. – Barkóczi István vezérigazgató
Én igazi, tősgyökeres miskolci vagyok. A cég és a város nekem egyet jelent, és igyekszem Miskolc hírét vinni a világban. A FUX Zrt. alapvető céljának tekinti azt is, hogy várossal foglalkozzon, ha megteheti, támogassa.  A város adottságait figyelembe véve – és ezt sokszor külföldi vendégeim jelzik számomra – elkerülhetetlen, hogy Miskolc meghatározó várossá váljon, nemcsak hazánknak, hanem közép Európának is. Ezek az adottságok csak biztos és szép jövőt hozhatnak Miskolcnak. 



MENTO Kft. – Hercsik István ügyvezető
A Mento Kft. 2000-ben indult és környezetvédelemmel, valamint speciális mérnöki létesítmények építésével foglalkozó vállalkozás. Nem volt kérdés, hogy Miskolcon indul, illetve a megyében természetesen. Vállalkozásunk szerves része tud lenni a miskolci gazdasági életnek, barátságban vagyok a szülővárosommal és igyekszünk visszaadni. 1992-től kezdve lehetőségeinkhez mérten támogatjuk a miskolci sport és kulturális életet is.



MBM Auto KFt. – Balogh József
A családommal négy évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy Kecskemétről Miskolcra költözünk, hogy itt egy vállalkozást indítsunk. Nagyon nagy sikereket értünk el, nagyon szeretjük a várost, nagyon jó embereket ismertünk meg és ebben a városban szeretnénk megöregedni. Éppen ezért mi is megteszünk mindent azért, hogy Miskolc jövője a lehető legjobban alakuljon.



MIREHU NONPROFIT Kft. - Ladányi Roland ügyvezető
Hulladékkezelőként nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak kezeljük, hanem gazdálkodjunk is a hulladékkal. Ennek érdekében több olyan kezdeményezést indítottunk el, mely nemcsak nálunk, hanem az országban is egyedülálló. Ilyen például az Újrahasználati Központ. Miskolc a szelektív gyűjtésben is kiemelkedik nagyon magasak a visszagyűjtési arányok, ami azt mutatja, hogy az itt lakóknak nagyon fontos a környezetünk védelme. 



Sajó Autó – Nagy Máté ügyvezető
Miskolci vállalkozásként nagyon fontosnak tartjuk, hogy a miskolci embereket munkával ellássuk, közösen dolgozhassunk, közösen építhessük a cég és a város jövőjét. A cég miskolci jelenlétét az is nagyon jól szimbolizálja hogy már bő húsz évvel ezelőtt az egyik első városnapi ünnepségen is jelen voltunk, mint támogatók. Ezt a kötődést és kapcsolódási módot szeretnénk továbbra is fenntartani. 



S.E.G.A. Hungary Kft. – Uwe Mang gazdasági ügyvezető igazgató
A város és cégünk kapcsolata már régebbre nyúlik vissza, az S.E.G.A. pedig 2018 óta önálló vállalat. Az együttműködés erősítése érdekében már az első évben együttműködési megállapodást kötöttünk a várossal. Véleményem szerint ez egy nagyon fontos jele annak, hogy és számunkra is nagyon fontos ezt dokumentálni, hogy mi a városnak egy erős partnere kívánunk lenni. 

S.E.G.A. Hungary Kft. – Szabó-Lukovszki Béla műszaki ügyvezető igazgató
A jövőt hasonlóan tervezzük, mint az elmúlt két évet. Továbbra is minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni Miskolcért, szorosan együtt fogunk működni, és segíteni fogjuk magát a várost. Minden évben többször egyeztetünk, hogyan tudnánk jobban támogatni egymást. Ezek a megbeszélések elsősorban gazdasági jellegűek, de foglalkozunk társadalmi kérdésekkel is. 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!