Ugrás a tartalomra

Nézőket tarolt le egy rallyautó, többen megsérültek (Frissítve!)

hirtv.hu
Utoljára módosítva
2019. június 10. hétfő 18:35
Összesen 11-en sérültek meg a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben vasárnap, közülük kilenc ember került kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek. Egy súlyosan hasi sérült gyereket mentőhelikopter a szegedi kórházba szállított, egy másik súlyosan sérültet szintén mentőhelikopter a gyulai kórházba vitt comb- és lábszársérüléssel, egy embert pedig fejsérüléssel vittek Békéscsabára.

Az Orosházi Kórházba hat személyt – öt felnőttet és egy gyereket – szállítottak a mentők. A kórház hétfői közleménye szerint az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A sérültek közül egy további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap közölte: Tótkomlóson engedélyezett autóversenyt tartottak a belvárosban. A rendezvény záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket – tették hozzá.

(A külső kép forrása: beol.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!