Ugrás a tartalomra

Nyest esett a nézőkre

index.hu
Utoljára módosítva
2020. január 23. csütörtök 15:51
Egy nyest zuhant a padlásról a nézőkre a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán, írja az index.hu. A cikk szerint az Üvöltő szelek című előadáson történt a baleset.
fotó: miskolczoo.hu

-Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat. Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre - közölte a színház egyik munkatársa.
A történet itt nem ért véget, a portál beszámolója szerint a közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet. Elhelyezte egy dobozban, és a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül, akik éjfél után néhány perccel meg is érkeztek. A mentést meg is lehet nézni, kitettek róla egy videót a Facebook-oldalukra:

Lehoczky Krisztián, a madármentő állomás vezetője ugyanezen az oldalon számolt be arról, hogy a nyest, ami nagyon rossz állapotban került hozzájuk, a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.
 

További hírek

Olvasnivaló