Ugrás a tartalomra

Országosan körözött betörőket is elfogtak a miskolci zsaruk

police.hu
Utoljára módosítva
2019. május 14. kedd 10:25
A Miskolci Rendőrkapitányság rendőrei hétvégi házas területeken ellenőriztek, ennek során öt embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

A Miskolci Rendőrkapitányság Betörési Alosztály, a Vasgyári és a Diósgyőri Rendőrőrs nyomozói, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársai május 7-én közös akciót tartottak a város hétvégi házas területein. Az ellenőrzés célja az itt történt bűncselekmények felderítése, az elkövetők beazonosítása, elfogása, valamint az eltulajdonított értékek felkutatása volt.

Az akció keretében előállított és gyanúsítottként kihallgatott öt férfi tizenöt betöréses lopás tekintetében tett beismerő vallomást. Közülük két fő ellen országos körözés volt elrendelve. Az ügyekkel kapcsolatba hozható házkutatások eredményeként a rendőrök több fűkaszát és motoros láncfűrészt foglaltak le.

Az ez idáig ismeretlen sértettek, illetve a lefoglalt értékek tulajdonosainak felkutatása a további nyomozás tárgyát képezi.

További hírek

Olvasnivaló