Ugrás a tartalomra

OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont nyílt a miskolci belváros szívében

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 02. csütörtök 09:47
Pezseg az ingatlanpiac Magyarországon, Miskolc belvárosában pedig irodát nyitott kedden az egyik vezető bankintézetének stratégiai partnere, Airizer Csaba és Airizer Csabáné. Az irodában szakértő tájékoztatást és támogatást kapnak az ügyfelek az ingatlan-adásvétel teljes folyamatában.

„Szívesen állunk az ügyfelek rendelkezésére”

A Kazinczy utcára nyíló OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont iroda megnyitó ünnepségén Airizer Csabáné elmondta, a miskolciakat és a megyében élőket ingatlan- illetve pénzügyekben is hasznos tanácsokkal tudják segíteni. De az országos lefedettségű rendszerüknek köszönhetően akár Budapesten, Szegeden is tudnak ingatlant vásárolni, illetve értékesíteni az ügyfelek. Az OTP Ingatlanpont vezető értékesítési tanácsadója, a Pénzügyipont értékesítési vezetője hozzátette, az is céljuk, hogy munkahelyeket teremtsenek. – Szeretnénk, ha további munkatársak csatlakoznának hozzánk; jelenleg tizenketten vagyunk, de a létszámot akár meg is tudjuk duplázni – mutatott rá.

Mocsári László képgalériája

Elmondta azt is, hogy egyelőre ingatlan és pénzügyi, később pedig biztosításközvetítéssel is foglalkoznak majd. – A babaváró program, a falusi csok, illetve a támogatott kormányzati hitelek további bővülést hoznak az ingatlanpiacon. Bízunk tehát abban, hogy egyre több ügyfél talál meg minket, nagyon szívesen állunk a rendelkezésükre itt, Miskolc belvárosának szívében – tette hozzá.

Miben más, mint a többi ingatlanközvetítő?

Az OTP Ingatlanpont Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan- és banki szakértelmet. Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig szakértő partnerként állnak ügyfeleik mellett, és nyújtanak támogatást az ingatlan-adásvétel teljes folyamatában. Minden lakáscélú finanszírozási formára kedvezményes megoldást kínálnak, legyen szó lakáshitelről, lakástakarékról vagy lakásbiztosításról. Akár az ármeghatározásnál, a vevőkezelésnél, a képviseletnél, akár a banki háttér esetében naprakész piacismerettel rendelkező, tapasztalt kollégák sietnek az ügyfelek segítségére az ingatlaneladás minden pontján.

Munkahelyeket is teremtenek

– Az északkelet-magyarországi régióba mindig jó jönni, mert ez a „legek” régiója – ezt már Köntös Péter, a Pénzügyi Pont vezérigazgatója mondta. – Itt teljesítenek a munkatársak a legjobban, itt vannak a legtöbben, és ha valami változás van a cég életében, akkor mindig itt teszik meg a legelső lépéseket. Ez a legnagyobb és legszebb irodánk, amit az elmúlt hónapokban megnyitottunk, és ahol az ideális ingatlan megtalálásában és pénzügyekben is segítenek a szakemberek.

Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont Kft. ügyvezető igazgatója szintén örömét fejezte ki az új iroda megnyitása kapcsán. Kiemelte: az eddigi jó partneri kapcsolatot folytatva tovább kívánják bővíteni az iroda létszámát, ehhez minden támogatást megadnak. – Az együttműködésünk még sikeresebb lehet a jövőben – hangoztatta.

Hubay György országgyűlési képviselő kiemelte, az ország egyik legnagyobb és legkeresettebb pénzintézetének stratégiai partnere nyitott most új irodát Miskolcon, ahol amellett, hogy segítséget nyújtanak az ingatlanvásárlásnál és a pénzügyekben, munkahelyeket is teremtenek a városban. – Gratulálok az irodához, ha a továbbiakban is tudunk valamiben segíteni, állunk a rendelkezésükre – tette hozzá.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!