Ugrás a tartalomra

Pakson szerezte meg első idegenbeli győzelmét a Diósgyőr

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. október 27. vasárnap 07:42
A Diósgyőr 2-1-re győzött a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján, ezzel a mostani idényben először szerzett pontokat idegenben.
Forrás: dvtk.eu

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában az első félidőben egy szép szabadrúgás-kombinációt követően Mirko Ivanovski fejesével szerzett vezetést a DVTK. A fordulás után a hazaiak egyenlítettek, azonban Iszlai Bence értékesítette a Tamás Márk lerántásáért megítélt büntetőt, és idegenben győzött a DVTK.

A találkozó után Feczkó Tamás elmondta: "Nagyon bízom benne, hogy jövő héten visszatérnek a szurkolóink, és közösen még erősebbek leszünk". A dvtk.eu-nak elmondta az első félidőben teljesen kontrolláltuk a játékot, a gólunk mellett egy hatalmas ziccerből is eredményesek lehettünk volna, amit, ha értékesítünk, akkor könnyebbé válik a második játékrész. – A szünet után is támadólag léptünk fel, szerettük volna lezárni a mérkőzést, azonban az ajtó-ablak ziccerünk kimaradt. A Paks cseréi jól szálltak be a mérkőzésbe, új lendületet hoztak. A szurkolók biztosan élvezték a mérkőzést, a játékosok szívüket-lelkület kitették a pályára. Az első félidő taktikailag, a második "szívügyileg" volt rendben. Ezúttal kevesebb, három ziccert alakítottunk ki, de ilyen az élet, ezzel nyertük meg a mérkőzést. Annak külön örülök, hogy idegenben is hatékonyan tudtunk játszani. Mióta én irányítom a DVTK csapatát, öt gólunkból négyet pontrúgás után szereztünk. Ugyanúgy gyakoroljuk a ezeket a játékhelyzeteket, mint a ziccerek kialakítását. Egyelőre ebből élünk, amikor gördülékenyebb lesz a támadójátékunk, nyugodtabbak leszünk a kapu előterében, akkor majd abból rugdossuk a gólokat. Nagyon bízom benne, hogy jövő héten visszatérnek a szurkolóink, és közösen még erősebbek leszünk. És akkor a mérkőzés után nem csak az öltözőben, hanem a szurkolótáborral közösen is ünnepelhetünk – mondta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!