Ugrás a tartalomra

Rabolni is akart az ózdi szatír

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 12. szerda 09:47
Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette, rablás bűntettének kísérlete és szeméremsértés vétsége miatt.

A vádlott 2017. január első napjaiban, az éjszakai órákban Ózd belterületén felfigyelt egy nőre, aki megtetszett neki, és elhatározta, hogy „kikezd” vele. Odament a nőhöz, és kezével a bal combját végigsimította, megkérdezte tőle, „nem akar-e vele elmenni”, mire a nő megrémült és futva elmenekült.

Aztán augusztus végén az éjszakai órákban Ózdon egy nőt akart „megfogdosni”, ezért követni kezdte. Amikor a nő mellé ért, erőteljes mozdulattal megmarkolta a fenekét, a sértett megfordult, eközben a vádlott a nadrágjából elővette a nemi szervét és önkielégítésbe kezdett. A sértett rákiabált, a vádlott ettől megtorpant, így a sértett futva el tudott menekülni.

A vádlott októberben szemelte ki újabb áldozatát. Az esti órákban szintén Ózdon felfigyelt egy nőre, akinek mobiltelefonját el akarta venni, amellett, hogy szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele. Követni kezdte, majd mellé lépve megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő, a sértett a telefonját használva ezt közölte vele, amikor a vádlott már arról kérdezte, hogy van-e fiúja. A nő menekülési célzattal, gyorsuló tempóban haladt, de a vádlott közösülésre utaló obszcén megjegyzést tett, majd megmarkolta a nő fenekét, egyidejűleg megpróbálta kivenni a kabátzsebében lévő telefonját. Dulakodni kezdtek, a nő kabátja elszakadt, a vádlott nem tudta megszerezni a telefont, és mivel a nő sikítozni kezdett, elfutott a helyszínről.

A vádlott következő év júniusában szintén éjszaka felfigyelt egy enyhén ittas állapotban lévő nőre, aki éppen mobiltelefonján ismerősével beszélt. Elhatározta, hogy „megfogdossa” és telefonját is megszerzi. A nő után ment, amikor utolérte, jobb kezével hátulról deréktájon átkarolta, és magához szorította, ezzel egyidejűleg bal kezével benyúlt a nő nadrágjába, és az alsóneműn keresztül fogdosni kezdte annak nemi szervét. A sértett próbált szabadulni, és a nála lévő telefonon ismerősével közölte a történteket, mire a vádlott kikapta a kezéből a telefont. Ezután elengedte a nőt, és közölte vele, hogy csak akkor adja vissza a készüléket, ha a nő orálisan kielégíti. Közben a nadrágjából elővette a nemi szervét és önkielégítésbe kezdett, ami miatt magömlése lett, majd az eltulajdonított 50 000 Ft értékű mobiltelefonnal elfutott a helyszínről.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!