Ugrás a tartalomra

Segítség a családoknak – ajándék a családsegítőknek

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 14:57
Ruhák, édesség és szaloncukor is érkezett a családsegítő központba. Az adományt önkormányzati képviselők ajánlották fel az intézménynek, a MESZEGYI szakemberei családok, illetve idősek között osztják majd szét az adományt.
Fotó: Végh Csaba

A dobozokban vannak meleg csizmák, cipők, valamint női, férfi és gyermekruházat. Ezen kívül 72 kilónyi szaloncukor 120 csomagban és édesség is érkezett a családsegítőbe.

 Önkormányzati képviselők fogtak össze azokért, akiknek karácsony előtt jól jön minden segítség. Hegedűs Andrea (Velünk a Város) önkormányzati képviselő úgy fogalmazott: a karácsonyvárás adott alkalmat arra, hogy Mokrai Mihály és Bartha György képviselőtársával együtt adományokat gyűjtsenek rászoruló családok, idősek számára. Olyanok számára, akik esetleg nem tehetik meg, hogy ehhez hasonló ajándékokat átadjanak szeretteiknek.

 – Oda kell a támogatás, ahol erre a legnagyobb szükség van – ezen gondolat mentén érkezett a segítség a képviselőktől. Mokrai Mihály szerint „amikor az ember bőségben van, akkor, nincs rá szüksége. Én azt gondolom, hogy aki akkor ad, amikor szükség van rá, az olyan, mintha kétszer adna”.

 A felajánlásból nemcsak a bentlakók részesülnek, hanem azok a családok is, akik rendszeres látogatói a központnak. Lasztócziné Szomoru Mónika, a MESZEGYI általános igazgatóhelyettese elmondta, az idősotthonokban mindig jól tudják hasznosítani a ruhaneműket, de a hozzájuk bejáró családok, rászorulók szintén nagy örömmel fogadják az adományokat.

 Az adományokat a következendő napokban osztja szét a Miskolci Családsegítő központ.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!