Ugrás a tartalomra

Segítség a segítőknek

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 06. kedd 15:24
Mentőállomás részére, amely a munkavállalóik összefogásával valósult meg. Az egy hónapon át tartó "jótékony" testmozgás eredményeként a Társaság támogatja a helyi mentőállomás eszköz vásárlását és az állomás korszerűsítését.

A BorsodChem felelős foglalkoztatóként nemcsak az egészséges életmód és a tömegsportok elkötelezett támogatója, hanem munkavállalói egészségi állapotára is kiemelt figyelmet fordít. Az egészségkultúra megteremtésére egy olyan átfogó egészség és mozgás programot dolgozott ki, amely szervezett keretek között erősíti alkalmazottaik tudatosságát e téren. Ennek egyik eleme a munkatársaik testmozgását ösztönző kihívás és erőpróba sorozat, amelynek keretében májusban saját szervezésű Kihívás Hónapjával irányították rá a figyelmet a mozgás fontosságára, hozzájárulva ezzel munkavállalóik immunrendszerének erősítéséhez a koronavírus járvány közepette. Emellett nemes célt is szolgált a kezdeményezés, mert a hónap során mozgással összegyűjtött perceket - 135 munkatárs közel 152 000 percet töltött testmozgással - a Társaság pénzre váltva, 1.520.000 Ft értékű támogatásként ajánlotta fel a Kazincbarcikai Regionális Mentő Alapítvány számára a Kazincbarcikai Mentőállomás mentéstechnikai eszközeinek beszerzésére és a mentőállomás korszerűsítésére. A BorsodChem munkavállalói által összegyűjtött és a vállalat által átváltott adomány ünnepélyes átadása pénteken volt a Kazincbarcikai Mentőállomáson.
Az eseményen az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezetétől Dr. Kádár Balázs, regionális igazgató és László Zsóka gazdasági és műszaki osztályvezető, a Kazincbarcikai Mentőállomás részéről Csala András, állomásvezető és szolgálatban lévő mentős bajtársaik vettek részt, a BorsodChem Zrt-t Varga Béla, HR és kommunikációs igazgató képviselte.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!