Ugrás a tartalomra

Selyemréti strand: változnak a szezonon kívüli jegyárak

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 15. csütörtök 13:42
A bérletek esetében nem lesz áremelés.
Fotó: MiNap-archív/Juhász Ákos

A miskolci polgármesteri hivatal közleményében emlékeztet, a Selyemréti Strandfürdő évek óta nyáron strandként, a téli időszakban pedig uszodaként üzemel. "Az úszásnak mint sportolási lehetőségnek a megteremtése a városvezetés számára stratégiai kérdés, ezért a Miskolc Fürdők Kft. egész éves szolgáltatást nyújt, hogy a helyi lakosok igényeit kiszolgálhassa. A fürdő folyamatosan reggel 06:00-tól egészen 20:00 óráig tart nyitva a hét minden napján." - írják.

A hivatal azt írja, ebben az évben a szezonon kívüli időszakban a 14 órás napi működtetés egyre nagyobb kihívást jelent a cég számára. Leszögezik: a Covid-19 járvány okozta problémák ellenére ebben a nehéz időszakban is – a megfelelő egészségügyi szabályok betartásával – a miskolciaknak továbbra sem kell lemondaniuk az úszásról a selyemréti strandon. 

- Október 15-től a napi jegyek és néhány szolgáltatás esetében azonban az árak változni fognak. A felnőtt napi jegy 1700-ról 1900 forintra, a gyermek napi jegy 1450-ről 1550 forintra módosul. A bérletek esetében nem lesz áremelés. A 30 és 90 órás úszó és fürdőbérlet mellé májusban bekerült a 45 és 120 órás új bérletforma is. Ez utóbbit két fő is használhatja, illetve megmarad a helyi lakosok által felhasználható Miskolc Pass kártya tíz százalékos kedvezménye is - írják.

További hírek

Olvasnivaló