Ugrás a tartalomra

Szerda délután újra pattogott a labda Diósgyőrben

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. április 30. csütörtök 08:33
A DVTK csapata újra edzésbe állt három kis csoportban.

Előbb azonban Szabó Zsolt, a DVTK egészségügyi igazgatója tartott gyors tájékoztatót, majd másfél hónap után, napsütéses időben kezdetét vette az első közös edzés.

Dobos Attila erőnléti edző vette kézbe az irányítást, aki ezúttal úgy állította össze a bemelegítést, hogy a gyakorlatok közben minimum másfél méteres távolságot tartsanak egymástól a játékosok – írja hivatalos oldalán a klub. A foglalkozás többi részében is szem előtt tartották a koronavírus-járvány miatt kiadott rendelkezéseket, a legtöbb feladat során senki nem hagyhatta el saját, egyszemélyes zónáját. A támadásbefejezést pedig ezúttal védők nélkül gyakorolták a játékosok, potyogtak is a gólok, sokszor visszhangzott az ezúttal üres lelátó a gólörömtől.

Mikor egy csoport végzett a villamos felőli kapu előtt, akkor a következő 8 mezőnyjátékos és két kapus már kezdett is a gyár felőli oldalon. Aki befejezte, visszacserélte a cipőjét a kispad előtt, felvette a melegítőjét, és már indult is haza, mert csütörtökön újabb edzés vár a teljes keretre.

Feczkó Tamás vezetőedző elmondta, bízik abban, hogy hamarosan elkezdhetik a csapatedzéseket. Hozzátette, a következő időszakban szeretnének felkészülési mérkőzést játszani. Márkvárt Dávid arra számít, hogy be tudják fejezni a bajnokságot, hétfőtől kemény edzésekre számít. – Szükségünk is lesz erre a munkára, mert utána heti két mérkőzés vár ránk. A csapat már nagyon várja a folytatást, ki vagyunk éhezve a mérkőzésekre – hangsúlyozta.

További hírek

Olvasnivaló