Ugrás a tartalomra

„Támogatók Társasága” elismerésben részesült a Miskolci Törvényszék

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 23. csütörtök 12:33
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház által alapított „Támogatók Társasága” díjat a bíróság elnöke, Répássy Árpád szerdán vette át Révész Jánostól, a kórház főigazgatójától, a törvényszék és munkatársai karitatív munkájának elismeréseként.

Az díjátadón tartott beszédében a bíróság elnöke elmondta, hogy az Országos Bírósági Hivatal elnöke által meghirdetett „Karrier - Család - Egészséges életmód” program részeként a Miskolci Törvényszék is gyarapította azon intézkedések körét, melyek hozzájárultak a bíróság társadalmi szerepének és elismertségének megerősödéséhez. Különösen hatékony, a kölcsönös elismertségen alapuló kapcsolat alakult ki a bíróság és a régió legmeghatározóbb egészségügyi intézménye, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház között, melynek keretében a törvényszék számos alkalommal szervezett adománygyűjtést a kórházban ápolt gyermekek javára, támogatva ezzel gyógyulásukat.

„A kórház által szervezett jótékonysági programokhoz mindig örömmel csatlakozunk, ezzel is felhívva a figyelmet a támogatás, az összefogás fontosságára – fogalmazott a törvényszék elnöke. Ilyen, a törvényszék által is támogatott esemény a május 25-én, szombaton szervezett „Gyere és fuss velünk a sérült gyermekekért” jótékonysági futóverseny, mely a kórház gyermek-rehabilitációs osztályán gyógyuló kis betegek elhelyezési körülményeinek szépítésére szolgál – folytatta Répássy Árpád.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!