Ugrás a tartalomra

Tanúkat keres a rendőrség

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 21. péntek 14:46
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 29-én 17 óra 19 perckor Izsófalva, Izsó Miklós utca 24. szám előtt egy személyautó egy teherautót előzött.  Manővere közben a megelőzött - zárt kocsiszekrénnyel rendelkező - tehergépkocsi takarásából egy gyalogos férfi lépett a személyautó elé, akit fékezés nélkül elütött.

 A bekövetkezett baleset után a gyalogos olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után meghalt.
A fehér színű, zárt kocsiszekrénnyel rendelkező tehergépkocsit vezető személy adatait nem sikerült megállapítani, továbbá olyan tanút sem sikerült felkutatni, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezne.


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fent említett fehér színű tehergépkocsi vezetőjének kilétével, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!