Ugrás a tartalomra

Új kutyafuttató épült a Győri kapuban

Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 09. vasárnap 12:18
Év elején keresték meg a Győri kapuban lakók Hollósy András és Nagy Ákos önkormányzati képviselőket, hogy szeretnének a Szinvaparton egy elkerített kutyafuttatót. A kérésből terv lett, ami néhány hónap leforgása alatt megvalósult.
Képgaléria: Végh Csaba

Miskolc legújabb kutyafuttatóját a Kavics és aGálffy Ignác utca Szinva melletti részén adták át. Engi Otília is kutyatartó, azt mondja, nagyon nagy szükség volt már egy ilyen kutyafuttatóra. Itt biztonsággal sétáltathatják négylábúikat a gazdik.

Hollósy András és Nagy Ákos önkormányzati képviselőket februárban keresték meg a Győri kapuban lakók, hogy szeretnének a Szinva mellett egy zárt kutyafuttatót.

- Kérésüket, miután jelentős számú aláírásukkal is megerősítették, úgy gondoltuk, hogy megvizsgáljuk. Hosszas előkészítő munka után, amely a terveket, engedélyeket is tartalmazta, májusban elkezdődhetett a munka – nyilatkozta Hollósy András önkormányzati képviselő.

- Mindig Nagy öröm számomra és mindig nagy meglepetéssel tapasztaljuk, hogy a Győri kapuban élők mennyire élenjárnak, ha lakókörnyezetük fejlesztéséről van szó. Ennél is nagyobb öröm, ha a lehetőségeink és ezek az igények összeérnek – mondta és Nagy Ákos önkormányzati képviselő.

A beruházás összértéke bruttó egymillió forint volt, amelyet a két önkormányzati képviselő saját alapjából biztosított.

 

 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!