Ugrás a tartalomra

Újabb Érték és Minőség Nagydíj elismerést kaptak a COOP sajátmárkás termékei

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 15:49
Tavaly után újabb két termékkörben is Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el a COOP sajátmárkás termékeit. Az idén második alkalommal kiosztott díjakat a COOP húskészítmények, illetve bor termékkörökben kapta meg.
Balról: Farkas Sándor, az Agrárminisztérium államtitkára, Goreczky Gergely, Fekete Tibor, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke

Az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) kitüntető cím és tanúsító védjegy azon gazdasági szervezetek elismerését és díjazását jelenti, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázaton a Kárpát-régióban gyártott, forgalmazott áru, árucsalád, illetve szolgáltatás nyerheti el a védjegyet. A Magyar Termék Nagydíjat 2018-ban felváltó Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet a díjazott termékek forgalmazói szeptember 10-én vették át az Országház Felsőházi termében.

Az idén második alkalommal meghirdetett pályázaton a COOP üzletlánc közkedvelt COOP Jót Jó Áron saját márkás termékei két termékkörben is kiérdemelték a védjegyet: a Nádudvari Élelmiszer Kft. által gyártott COOP 300 grammos kiszerelésű Bécsi Virsli, illetve a Grand Tokaj Zrt. által gyártott COOP 0,75 literes Tokaji Furmint száraz fehérbor és Zempléni Cuvée félédes fehérbor kapta meg az elismerést.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!