Ugrás a tartalomra

Újrahasznosítható csomagolást kap a szerencsi kakaópor

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 05. kedd 08:56
A Nestlé ma bejelentette az új NESQUIK All Natural kakaópor piaci bevezetését. A csomagolóanyagok újrahasznosításával tett vállalásának megfelelően a szerencsi gyárban készülő, természetes összetevőket tartalmazó termék újrahasznosítható papírtasakban lesz kapható.
Forrás: index.hu

Alig két hónapja jelentette be a Nestlé azon vállalását, hogy felgyorsítja a műanyag hulladékok leküzdésére irányuló intézkedéseit, és máris itt az új NESQUIK, az első újrahasznosítható papírcsomagolású kakaópor. A szerencsi gyárban készülő NESQUIK All Natural kakaópor új csomagolása az egyik első lépése lesz a folyamatnak, amely a Nestlé termékek műanyag csomagolását újrahasznosítható papírcsomagolással váltja fel.

„A mai egy nagyon fontos nap mind a Nestlé, mind a szerencsi gyár életében, mert végre bemutathatjuk az újrahasznosítható papírtasakos, csak természetes összetevőket tartalmazó NESQUIK kakaóport” – mondta Hélene Kovalevsky, a Nestlé szerencsi gyárának igazgatója. Hozzátette: „nagyon fontosnak tartom, hogy a műanyag hulladékok leküzdésére tett vállalásunk pont egy gyerekeknek szánt termékkel indul, mellyel azt üzenjük nekik, hogy egy jobb bolygót szeretnénk rájuk hagyni.”

További hírek

Olvasnivaló