Ugrás a tartalomra

Ünnepi elismerések borsodi erdészeknek

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 18. hétfő 11:30
Az Agrárminisztérium az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtárban rendezett ünnepséget. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. több munkatársa is elismerést vehetett át Nagy István agárminisztertől. 
Fotók: Mőcsényi Miklós

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Papp Gyula, az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdészeti vezérigazgató-helyettese a sikeres erdőfelújítás mellett a természeti károk utáni helyreállításra is nagy hangsúlyt fektető, eredményes vezetői munkájáért.

Életfa Emlékplakett Arany fokozata kitüntetést vehetett át Sóvári Lajos nyugalmazott kerületvezető erdész az erdőgazdálkodásban, az erdő- és vadállomány fejlődése érdekében végzett elkötelezett tevékenységéért, életútja elismeréseként.

Ugyanilyen elismerést kapott Várfalvi József, az erdőgazdaság nyugalmazott erdőművelési osztályvezető helyettese négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként.

Életfa Emlékplakett Ezüst Fokozata kitüntetést vehetett át Lehoczky János, a Sajóvölgyi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott erdőművelési műszaki vezetője négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!