Ugrás a tartalomra

Veres Pál jelöltjei a beteg Kriza Ákost gyalázták - Alakszai Zoltán bocsánatkérést követel

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 16. péntek 10:40
Veres Pál azonnal kérjen bocsánatot Kriza Ákos polgármestertől, a közösségi oldalakon gyalázkodó képviselőjelöltek pedig lépjenek vissza a jelöltségtől, és pártjaik ugyancsak kérjenek bocsánatot Miskolc polgármesterétől. Ezt is követelte Alakszai Zoltán jegyző, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és Szécsényi Marianna képviselő, akik mellett képviselőtársaik és a Fidesz-KDNP jelöltjei is kiálltak.

- Három napja, hogy kijelentettem, meg fogom védeni Kriza Ákost, Miskolc polgármesterét a nemtelen támadásoktól. Politikai ellenfeleink ugyanis mindenre képesek, semmi sem szent számukra, még egy ember súlyos betegsége sem – kezdte rendkívüli sajtótájékoztatóját Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

- Mint ismert, Kriza Ákos rosszindulatú betegsége miatt volt kénytelen lemondani polgármester jelöltségéről. Felelős döntését azzal indokolta, hogy a városvezetés egész embert kíván, egészségi állapota viszont nem teszi lehetővé, hogy maradéktalanul ellássa a jövőben polgármesteri tisztségét. Ezt a tényt kérdőjelezték meg aljas módon a gyurcsány-jelölt Veres Pál képviselőjelöltjei, akik  közösségi oldalaikon két lábbal szálltak bele Kriza Ákos emberi méltóságába, gyalázva egyben a teljes miskolci Fidesz tábort.  A miskolci gyurcsányista baloldal azt kezdte el sugallni, hogy Kriza Ákos lemondása mögött nem is rosszindulatú betegség áll, hanem a félelem, mert megrettent Gyurcsány Ferenc jelöltjétől, Veres Páltól.

Különösen ezt tette Veres Pál négy támogatója Szopkó Tibor, Szilágyi Szabolcs, Erdei Rocker Zsolt, Cseléné Figula Edina.

Tisztelt Veres Pál! Ettől nincs lejjebb! – hangsúlyozta Alakszai Zoltán. A Fidesz frakció ma felsorakozott, hogy világossá tegye, mind egységesen megvédjük Kriza Ákos emberi méltósághoz való jogát a maguk fajta aljas támadásoktól, és határozottan visszautasítjuk a  beteg Kriza Ákos elleni gyalázkodást! Ha maradt Önben némi emberi jóérzés, akkor követeljük, hogy ne fogadja el ezen képviselőjelöltek és pártjaik támogatását! Ha maradt Önben az emberi becsületből némi szikra, akkor elhatárolódik e képviselőjelöltektől és bocsánatot kér Kriza Ákos polgármestertől.

-A Fidesz frakció minden tagja és képviselőjelöltjeik ezúton követelik, hogy Gyurcsány Ferenc jelöltje, Veres Pál azonnal határolódjon el a Kriza Ákost betegségével gyalázó képviselőjelöltjeitől. Erről Szécsényi Marianna önkormányzati képviselő beszélt. Hozzátette: - Követeljük, hogy Gyurcsány Ferenc jelöltje Veres Pál azonnal kérjen bocsánatot az emberi méltóságában súlyosan megbántott Kriza Ákos polgármestertől. És követeljük, hogy a szégyenteljes gyalázkodók lépjenek vissza a jelöltségtől, és pártjaik ugyancsak kérjenek bocsánatot polgármesterünktől. Ilyen emberek nem méltók arra, hogy Miskolc város képviselőjelöltjei legyenek! 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!