Ugrás a tartalomra

MVK: elhárították a hibát, ismét teljes vonalon közlekednek a villamosok

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 16:53
Fél egytől a délutáni órákig műszaki meghibásodás miatt villamospótlók közlekedtek az Újgyőri főtér és a Malomszög utca között. 

A délutáni óráktól ismét a teljes vonalon járnak az 1-es, 1A-s és 2-es villamosok is - közölte szerkesztőségünkkel a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. A cég illetékese lapunk érdeklődésére elmondta, a délután fennálló problémát síntörés okozta, a hibát pedig azonnal orvosolni kellett, ezért szállították buszokkal az utasokat a szerda délutáni órákban a villamospálya középső szakaszán.

Korábban írtuk: 

Műszaki hiba miatt az Újgyőri főtér és a Malomszög utca megállóhely között, villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek - közölte Facebook-oldalán az MVK. 

Műszaki hiba miatt az Újgyőri főtér és a Malomszög utca megállóhely között, villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek. A villamospótló autóbuszok, a villamosmegállókban állnak meg, kivéve az alábbiakat:
- az Újgyőri főtéren a 6-os autóbusz megállójából indul,
- a Malomszög utcánál a szökőkút melletti ideiglenes megállóhelyen lehet a villamospótló autóbuszról leszállni és a Felső-Majláth irányába lévő Malomszög utca villamos megállóhelyen lehet felszállni.

A hiba elhárítása folyamatban van, a közlekedési vállalat az utasok türelmét kéri.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!