Ugrás a tartalomra
Lovak helyett terepjárókkal járőröznek a mezőőrök, ezáltal kényelmesebben és hatékonyabban teljesíthetnek szolgálatot a város hétvégi házas és erdős, mezős területein.
Kettős művészeti ünnep a Miskolci Galériában: átadták az idei Mazsaroff-díjat Dombóvári Ágnesnek, és megnyitották a tavalyi nyertes, Góré Szabina kiállítását.
A végéhez ért az Ady Endrére emlékező programsorozat.
Komposztláda kihelyezésével nyitották az újévet az miskolci Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda óvodásai, akik különleges környezetvédelmi edukációs programban vesznek részt. A TIGÁZ Zrt. Töltsük újra a természetet! elnevezésű programját Kelet-Magyarország öt városában indította el, köztük Miskolcon is. A cél megmutatni, hogy kis tudatossággal segíthetjük a környezetünket a megújulásban, illetve felhívni a figyelmet az egyéni felelősségvállalás jelentőségére.
Csontos Milán nyerte az idei évi versenyt Sátoraljaújhelyen. Zámbóné Bene Zsuzsa azt mondja, tanítványa már nyolc éve zongorázik.
Idén 41 kiemelt szak esetében határozta meg a bekerülési határ értékét a szakminiszter. A legjelentősebb csökkenés a  jogász osztatlan mesterképzésen történt – írja a Világgazdaság. A változás a Miskolci Egyetem karait is érinti.
Kiváló kirándulási lehetőség megnézni a Lillafüredi vízesést és a Hámori-tavat.
Épül az új istálló és az új karám a Baráthegyi Majorságban. Biztató az is, hogy csaknem teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett kecskeállományt, és egy új alpaka is beköltözhet hozzájuk. A Szimbiózis Alapítvány több mint két millió forintot kapott már magányszemélyektől és cégektől, a kutyatámadások után azonban legalább négy-öt milliót fog felemészteni a károk enyhítése.
On
A budapesti amerikai nagykövetség két munkatársa énekel és gitározik, köszöntve ezzel minket a magyar kultúra napján. Hallani kell!
Kína, a világ egyik legnagyobb műanyag-felhasználója bejelentette, hogy a tervek szerint 2020 végére nagyvárosaiban, 2022-re pedig minden városában betiltja a nem lebomló műanyagzacskókat.
Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.
Három drónt semmisített meg a légvédelem a hmejmími orosz katonai reptérnél vasárnap este - közölte az orosz védelmi minisztérium.
Pekingben és a dél-kínai Sencsenben is felbukkant az új, tüdőgyulladást okozó vírus, miközben a járvány kiindulópontjának számító közép-kínai Vuhanban jelentősen megugrott a fertőzöttek száma a hétvégén - derül ki a helyi egészségügyi bizottságok hétfői jelentéseiből.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-