Ugrás a tartalomra
A hazaiak vezetőedzője sajnálja, hogy nem tudták megtartani a vezetést, Feczkó Tamás pedig megemelte a kalapját játékosai előtt.
Egyik legnagyobb szurkolója a nagymamája, bár mindig nagyon izgul érte, amikor csínyes szituációkba keveredik. Lipusz Emmának, a DVTK Jegesmedvék csatárának történetén keresztül mutatjuk be a női jégkorong szépségeit.
Még decemberben írt a miskolci Széchenyi Általános Iskola 2.b osztálya az angol Vilmos hercegnek és családjának. Maguk lepődtek meg talán a legjobban, amikor a napokban megérkezett a válasz.
Szombaton 126. alkalommal tartottak nyílt napot a Fonoda utcán található Miskolci Állategészségügyi Telepen.
Jakab Pétert választották a Jobbik elnökévé a párt Dürer Rendezvényházban tartott szombati tisztújító kongresszusán – közölte az Alfahir.hu.
Az év elején életbe lépett az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családoknak és a felnőtteknek nyújtott támogatás – közölte január elején az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára, Horváth Ildikó.
Az ország egyik legkorszerűbb sugárterápiás centruma volt eddig is a Borsod megyei kórházé, de a két új lineáris gyorsítóval – amit péntek délután adtak át – még magasabb szintre emelkedett az osztály hatékonysága. A beruházás összértéke 1 milliárd 800 millió forint volt.
Az egyik miskolci vállalkozás többmillió forintos felajánlásának köszönhetően most már mind a négy esetkocsijuk rendelkezik ilyen készülékkel.
On
Az idén húsz éves Elektróger partysorozat alapítóival, Batta Lászlóval (Astro) és Bordás Gáborral (Bordee) beszélgettünk.
Szombaton a kínai hatóságok közölték, hogy immár 41 halálos áldozata van az új járványnak, amit a koronavírus egy nemrégiben azonosított változata okoz. Közben Európában, Ausztráliában is megjelent a betegség. Szijjártó Péter külügyminiszter pénteki közlése szerint magyar érintettje egyelőre nincs a koronavírusnak.
On
A budapesti amerikai nagykövetség két munkatársa énekel és gitározik, köszöntve ezzel minket a magyar kultúra napján. Hallani kell!
Brüsszelben pénteken aláírta az Egyesült Királyság európai uniós tagságnak megszűnéséről (Brexit) szóló megállapodást Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.
Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.

Programok

-
-
-