Rangos üzleti díjat kapott a miskolci vállalatvezető

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 01. kedd 16:06
Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat Budapesten. Idén a Mobilitási kategóriában a miskolci Rátkai Tamás által vezetett BÁV Faktor Zrt. nyerte el a rangos elismerést.

 

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány által életre hívott és a Pénzügyminisztérium által támogatott „Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj” egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

Az idei évben a Mobilitási kategóriában a miskolci Rátkai Tamás által vezetett BÁV Faktor Zrt. nyerte el a rangos elismerést.

Tamás Miskolcon született, és tanulmányait is Miskolcon folytatta. Karrierjét a pénzügyi szektorban kezdte 17 évvel ezelőtt, 13 éve a BÁV Faktor Zrt. vezérigazgatója. Munkája mellett számos szervezetben tölt be vezető beosztást, többek között a Margitszigeti Atlétikai Klub elnöke, illetve Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Informatikai és Gazdasági kollégiumának elnöke.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Mobilitási Díjjal a sikeres cégvezetői munkája mellett azt ismerték el, hogy az általa vezetett vállalkozás támogatja és folyamatos fejlesztéseket tesz a munkavállalók minél magasabb színvonalú munkakörülményeinek fenntartása érdekében .


Source URL: https://minap.hu/cikk/rangos-uzleti-dijat-kapott-miskolci-vallalatvezeto