Ugrás a tartalomra

Újabb pontot szerzett a DVTK idegenben

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 22. szombat 20:08
Az OTP Bank Liga 22. fordulójában Kisvárdára látogatott a DVTK. Az első félidőben a hazai csapat szerzett vezetést, amit a második félidőben megtoldottak még eggyel. A DVTK mindent egy lapra feltéve támadott, aminek meg is lett az eredménye, előbb Molnár Gábor, majd Egerszegi Tamás góljával újabb pontot szereztek a diósgyőriek idegenben.
Forrás: dvtk.eu

Kisvárda - DVTK 2-2 (1-0)

Edzői értékelések:

Bódog Tamás: - Veszítettünk két pontot, mert lezárhattuk volna a mérkőzést. Ilyen a foci, kihagytuk a meccslabdát, és ez történt utána... A DVTK erősségét jelzi, hogy mindent feláldozva jöttek előre, és megpróbálták, amit végül meg tudtak csinálni. Kézben tartottuk a mérkőzést, a 65. percig egy helyzete volt a DVTK-nak, az is előrevágott labdából. Valódi helyzetet nem tudtak kialakítani. Az utolsó 25 percben a cserék után a DVTK felvállalta a rizikót, nagyon sok labda érkezett a kapunk elé.
Sajnálom, hogy így alakult, de erre lehet építeni, a csapat sokkal jobban játszott, mint a múlt héten. A DVTK-nak sok sikert kívánok, jó csapatuk van, az utolsó fordulóban megpróbálunk szerencsésebbnek lenni Diósgyőrben.

Feczkó Tamás: - Mindenekelőtt a csapat nevében szeretnénk részvétünket nyilvánítani a ma elhunyt Takács Márton családjának. 
A hazaiak az első kontraziccerükből gólt szereztek, és jobban is játszottak, mi viszont kihagytuk a kontránkat. A második félidőben nagy nyomás alá helyeztük a hazaiakat, akik hősiesen védekeztek, és ahogy átjöttek a félpályán, második kaput eltaláló lövésükből újabb gólt szereztek. Minden elismerésem a játékosaimé és a csapatomé, hiszen nemcsak hittünk benne, de meg is csináltuk a pontszerzést. Akár nyerhettünk volna, ha Molnár Gábor higgadtabb a Dombó által neki dobott labdával, de ne legyünk telhetetlenek. Igaz a három pontért érkeztünk, de így, hogy az utolsó tíz percben felálltunk, és vert helyzetből szereztünk pontot, örülök az egy pontnak, mert bravúros teljesítmény. A második félidei játékunkra lehet alapozni, hiszen végig domináltunk. 
Ilyenkor mutatjuk meg az erőnket, igazi nagybetűs csapat voltunk, mindegy, ki lép pályára, valaki mindig hozzá tud tenni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!