Megerőszakolták a TV2 sztárját: öngyilkosságot kísérelt meg az eset után

life.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 18. szerda 09:55
Élete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták.
Forrás: life.hu

Sok idő telt el a borzalmas eset óta, de kellett is, hogy beszélni tudjon róla. Vámos Erikát 14 évesen megerőszakolták. Most azért vallott őszintén a történtekről, mert reméli, hogy másoknak segíthet ezzel.

– Már jól vagyok, de gyakran eszembe jut, mi történt velem. Sokszor felvillannak még a régi képek,de dolgozom rajta. Az elmúlt egy évben például már be tudtam ülni olyan férfi mellé az autóba, aki nem a párom, és bár feszengek, végig nézem a kezét, hogy merre megy az úton, de le tudom gyűrni a félelmemet. Már csak azért is, mert tudom, hogy ezzel segítek. Ez nem az a téma, amivel dicsekszik az ember, de nemrégiben írt egy lány, hogy őt is megerőszakolták, ezért az öngyilkosságon gondolkozik. Szeretnék segíteni azoknak, akik ugyanazon mentek át, amin én – kezdte Erika, aki 14 évesen egy balesetben elveszítette édesapját.

A temetés előtti napon a buszmegállóban várakozott, amikor egy ismerős férfi állt meg előtte az autójával. – Azt mondta, szálljak be a kocsijába, elvisz. Az egyik ismerősöm párja volt, 30 év körüli férfi. Az autóban beszélgettünk, majd azt vettem észre, hogy letér az útról, aztán az erdő felé veszi az irányt. Megállt, elkezdett fogdosni, próbálta leszedni a ruhámat, és hiába sírtam, kérleltem kiabálva, hogy hagyja abba, egyszerűen megtörtént... Erőszakot követett el rajtam, majd kitett az erdőben. Ott álltam szótlanul, kezemben egy papír zsebkendővel, amivel törölköztem" – számolt be Erika, aki ezután a rendőrségre ment. A férfi végül 4 és fél év börtönt kapott, habár végig azt állította, Erika is akarta az együttlétet.

– Borzalmas volt ezt hallani. Tizennégy éves kislány voltam, még melltartót sem hordtam, nemhogy az járt volna a fejemben, hogy lefeküdjek valakivel... – mondta a műsorvezető, aki a történtek után öngyilkossággal próbálkozott. Bevettem a nagymamám altatóit egy egész dobozzal, de anyukámék időben megtaláltak – mondta. Azóta kétszer találkozott a férfival. – Egyszer az utcán látott meg, másodjára pedig egy szórakozóhelyen. Hazáig követett az autójával. Rettegtem, és ez a félelem sokáig nem múlt el, az arca pedig örökre beleégett a retinámba... – árulta el Erika, akinek pszichiáter segített a borzalmak feldolgozásában.


Source URL: https://minap.hu/cikk/megeroszakoltak-tv2-sztarjat-ongyilkossagot-kiserelt-meg-az-eset-utan