A kritikus vonalakon intézkedik az MVK

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 16:23
Veres Pál polgármester a miskolci tömegközlekedési vállalat által a kritikus sofőrhiány miatt bevezetett menetrendváltozás hétfői tapasztalatait összesítve utasította az MVK Zrt.-t, hogy a lehetőségeihez képest vegye figyelembe az utazók igényeit.

Ennek eredményeképpen november 6-tól, szerdától, a kritikusnak ítélt vonalakon jobbító intézkedéseket vezet be az MVK Zrt. 

Veres Pál polgármester továbbra is elkötelezett abban, hogy a VEKE bevonásával, a miskolciakkal együttműködve és biztosítva a szükséges forrásokat, Miskolcon olyan tömegközlekedés jöjjön létre, amely fenntartható, és eleget tesz a miskolci utazók igényeinek – olvasható a városháza közleményében.

 Több járat érinti az Egyetemvárost munkanapokon

Az Egyetemvárosba utazók könnyebb eljutása, illetve hazajutása érdekében november 6-án, szerdától munkanapokon a Búza térről 06:55-kor, illetve a Miskolctapolca Barlangfürdő végállomásról a 14:42-kor, 15:12-kor, 15:28-kor, 16:42-kor, 16:58-kor és 17:12-kor induló 2-es autóbuszok az Egyetemváros végállomás érintésével közlekednek, továbbá indul egy plusz 12-es autóbusz 07:17-kor a Centrumtól. Mivel a Búza térről 06:55-kor induló 2-es busz az Egyetemváros végállomás érintésével közlekedik, ezért Miskolctapolca Barlangfürdő irányába nem áll meg a Csermőkei út megállóhelyen.


Source URL: https://minap.hu/cikk/kritikus-vonalakon-intezkedik-az-mvk