Miskolcon hív kalandra Pál Dénes

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 18. hétfő 10:55
Vadonatúj esttel készül november 23-án Pál Dénes, amelyen nem csak zenei kalandokra hívja rajongóit. Az énekes különleges kikapcsolódást ígér azoknak, akik szívesen vesznek részt egy izgalmas időutazásban a Művészetek Házában, és betekintést enged életébe azokon a dalokon keresztül, amelyekhez szép vagy éppen keserédes emlékek fűzik.

Az énekes csokorba szedte és újragondolta azokat a dalokat, amelyek élete és pályája során fontossá váltak számára. Zenekarával új, lendületes és fiatalos hangzást adnak az örökérvényű slágereknek, élvezhetővé téve azokat minden korosztály számára. A koncert programjában helyet kapnak a legnagyobb magyar előadók, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa és sok más legenda dalai emlékekkel, sztorikkal fűszerezve olyan formában, ahogyan azt csak Dénestől hallhatja a közönség. Dénes elárulta, a legnagyobb kedvenceit a szüleinek, nagyszüleinek és keresztapjának köszönheti.

Dénes nem csak az otthonról hozott értékeket porolta le, hanem a dalokat is, amelyeket teljesen új, 2019-ben is élvezhető köntösbe öltöztettek zenekarával. Tolmácsolásukban Szécsi Pál, Hofi Géza, vagy éppen Cserháti Zsuzsa örökérvényű slágerei a fiatalabb generáció számára is élvezhetővé válnak.


Source URL: https://minap.hu/cikk/miskolcon-hiv-kalandra-pal-denes