Szépkorúak karácsonya – három gálaelődadást is tartanak!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 27. szerda 11:17
Az idén ötödik születésnapját ünneplő Salkaházi Sára Program újabb ünnepi eseménye következik. Karácsonyi gálaelőadásokra invitálja a miskolci szépkorúakat a program gazdája, a városi önkormányzat a Művészetek Házába.

A december 17-én tartandó rendezvényre a jövő héten lehet előzetesen regisztrálni, azaz jegyet kapni. A városháza közleménye emlékeztet: az októberben hivatalba lépett városvezetés célkitűzése, hogy a folytatni kívánt gyakorlat jegyében mind több városbeli nyugdíjashoz jussanak el kezdeményezések, mind többen vehessenek részt az eseményeken.

Így született a döntés, hogy a Salkaházi karácsonyt három időpontban is megtartják: a 17-i, keddi napon délelőtt 10-kor, délután 1-kor és 4 órakor is, egymás után. Ez lehetővé teszi, hogy a korábbi 600 néző helyett 1800-an élvezhessék a színes-zenés produkciót, könnyebben juthassanak jegyhez az érdeklődők, és megkönnyítheti a regisztrációhoz kötött jegyhez jutást is.

Minap-archív fotó: Juhász Ákos

Az ingyenes jegyekért a miskolci lakhellyel rendelkező nyugdíjasok jelentkezhetnek. Ehhez a Művészetek Házában lehet majd regisztrálni: a 17-i 10 órai előadásra december 2-án, hétfőn; a 13 órai előadásra december 3-án, kedden; a 16-os előadásra pedig december 4-én, szerdán. A regisztrációs pultok mind a három napon reggel 8 és déli 12 között fogadják a jelentkezőket a Művészetek Háza előcsarnokában. Egy személy két jegyet kaphat, mindkettőhöz személyazonosság és lakóhely igazolására lesz szükség.

Adott napon csak az adott, megjelölt időpontbeli előadásra lehet jelentkezni.

A karácsonyi műsorban a fél évtizedes hagyományoknak megfelelően a Miskolci Nemzeti Színház művészei lépnek fel.


Source URL: https://minap.hu/cikk/szepkoruak-karacsonya-harom-galaelodadast-tartanak