Ugrás a tartalomra

A Dal 2020 - az első elődöntő

mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 08:30
Szombaton volt A Dal 2020 első elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthattak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.
Korábbi felvétel

A Dal történetében először a versenydalok akusztikus változatban csendültek fel a stúdióban. A két elődöntőből nyolc versenyző kerül a március 7-i döntőbe, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

A szombati adásban a Fatal Error (dalának címe: Néma), a HolyChicks (Pillangóhatás), Horus x Marcus ft. Fekete Bori (Tiszavirág), Nági (Freedom - Felszállok a gépre), Nagy Bogi (Maradok), Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól), Takács Nikolas (Csendbeszéd), a Tortuga (Mámor tér 3.) és Varga Szabolcs (Pillanat) mutatta be akusztikus produkcióját.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezte és pontozta.

A Dal 2020 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie.

További hírek

Olvasnivaló