Nyertest hirdettek a Bringázz Miskolc! játékban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 08. kedd 17:40
Sok szép kerékpározásra buzdító fotó érkezett a miskolci önkormányzat által meghirdetett Bringázz Miskolc! játékra. A június 15. és augusztus 31. között megrendezett nyereményjátékkal a biciklizés fontosságára kívánta felhívni a városvezetés a helyiek és az ide látogatók figyelmét.
A fődíjat Toplenszki Szabolcs nyerte

A beérkezett fotókra hétfőn 10 óráig szavazhatott a nagyközönség a Hello Miskolc facebook oldalán.
A fődíjat, azaz az állatkerti családi belépőjegyeket és az Excelsior Sportcentrum által felajánlott 20.000 Ft-os utalványt Toplenszki Szabolcs nyerte meg. A második legtöbb lájkot bezsebelő játékos, aki szintén Miskolci Állatkert és Kultúrparkba szóló családi belépőket, valamint Miskolc logós tárgyainkból összeállított ajándékcsomagot nyert: Kozma Tamás. A harmadik legtöbb szavazatot kapó játékos, aki a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba szóló családi belépőket, valamint Miskolc logósyainkból összeállított ajándékcsomagot nyert: Papp Beatrix. A nyerteseket e-mailben értesítik a részletekről.

Bár a Bringázz Miskolc kampány! véget ért, továbbra is arra bíztatnak mindenkit, hogy tekerjen minél többet, hiszen megszámlálhatatlanul sok előnye van annak, ha autó helyett a biciklit választjuk. A kerékpározás jótékony hatással van az egészségünkre, környezetbarát és rendkívül gyors. A reggeli forgalomban hatékonyabb, mint az autó, 5 kilométeres távon belül szinte verhetetlen. Egyszerűsíti az utazást, megkönnyíti a parkolást, de biciklink a hétvégi kikapcsolódáshoz is nagyon jó társunk lehet.

Ha pedig szeretnénk további szuper biciklis játékban részt venni, mindenképpen töltsük le Miskolc város kerékpáros applikációját, a Roll-Mi-t! Az alkalmazás amellett, hogy méri a felhasználó által megtett távolságot, sebességet, megtakarított Co2 mennyiséget, még nyerni is lehet vele! Az aktuális Roll-Mi kihívás október 31-ig tart.


Source URL: https://minap.hu/cikk/nyertest-hirdettek-bringazz-miskolc-jatekban