Fodor Zoltán: Közösségek és egyének kéréseit is teljesítettük

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 22. vasárnap 12:44
Az önkormányzat 7. számú választókerületének képviselője, Fodor Zoltán számolt be lapunknak az eltelt egy év munkájáról.
Képviselői munkája jó részét közterületek állapotának rendezésére fordította Fodor Zoltán. | Fotó: Juhász Ákos

A tavalyi választások óta képviselői munkám jó részét – frakciótársaimhoz hasonlóan – a közterületek állapotának rendezésére fordítottam – kezdi Fodor Zoltán. – Választókerületemben számos megoldatlan ügyre hívták fel a figyelmem az itt lakók, amelyek rendezését hiába kérték az előző városvezetéstől, nem kaptak segítséget. Ilyen volt a Csocsaj Pékség északi oldalán futó járda felújítása, és a vízelvezető árkok építése, mindkettőt sikeresen megoldottuk. A Pattantyús-iskola előtt húzódó védőkorlátot kicseréltük, a játszótér nyugati oldalán rendbe tettük a fagyalsövényt, ahogy a Jósika utca 55 sz. keleti oldalánál lévő bokrokat is.

A Klapka György utca 15. számmal szembeni telefonfülke előtt a helyreállítási munkálatok után betonoztuk, akadálymentesítettük a járdákat. Lakossági kezdeményezésre az itt található orvosi rendelő déli oldalán lévő parkolókat és kosárlabdapályát vasoszlopokkal választottuk el. Új betonalapon állítottuk helyre az „Első újszülöttek parkja” megrongálódott tábláját, egy szupermarket árkádja alatt védőhálóval láttuk el a lámpatesteket. Választókerületemben többször intézkedtem száraz fák kivágása és gallyazások, illetve közkutak üzemeltetés előtti fertőtlenítőfestése miatt.

Egyéni lakossági kérések teljesítésében is részt vettem. Egy kisnyugdíjas házaspár kérésére műszakicikk-adományok összegyűjtésében, házhoz szállításában segédkeztem, illetve egy rászoruló, unokáit egyedül nevelő nagymamának a soron kívüli tűzifacsomagját vittem házhoz. Örök emlék marad annak a családnak az otthonhoz juttatása, akiken új lakással, gépkocsi és költöztetők biztosításával segítettünk, miután leégett a házuk.

A fiatalabb közösségek érdekében is intézkedtem választókerületemben, az Avastetői Pattantyús- és Széchenyi- iskolák számára beszereztem a karácsonyi fenyőfát, illetve közreműködtem a 14. szárazelemgyűjtő verseny nyertesei számára rendezett ajándékátadó megszervezésében.


Source URL: https://minap.hu/cikk/fodor-zoltan-kozossegek-es-egyenek-kereseit-teljesitettuk