A jobbikos politikus képekkel válaszolt a közmédia "érdeklődésére"

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 08. hétfő 14:09
Jakab Péter: "Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam".

Mióta miniszterelnök-jelölt lett, Jakab Péter szerint többet foglalkozik vele a kormánymédia, bár nem úgy és olyan indíttatásból, ahogyan azt a miskolci politikus szeretné.

- Nemrég értem haza, mire szólt az egyik fiam, hogy volt itt két ember és kamerázták a házunkat - írta Facebook oldalán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, aki úgy dönött, saját maga készít képet otthonáról, ami alapján el lehet dönteni, mekkora luxus veszi őt körül. Jakab Péter szerint az M1 munkatársai - bár nem mutatkoztak be, időközben kiderült, hogy ők jártak a házánál,  azt akarták bemutatni hogy milyen fényűző életet él. A képek tanúsága alpján azonban ezzel nem vágták könnyű fába a fejszéjüket.

Jakab Péter Miskolci otthona Forrás: Facebook

- Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam - kommentálta az esetet a politkus.

- Azt írják, biztosan csak megjátszom az átlagembert, hiszen például Budapesten az Országgyűlés a jogszabály szerint akár félmillióért is bérelhetne nekem lakást az ottani munkavégzésemhez, ami azt jelenti, hogy akár a Budai Vár mellett is lakhatok egy luxuslakásban, és szerintük biztosan ott is élek.

Ezekre is rácáfolt Jakab Péter az alábbi, állandó budapesti szállásáról készült képpel.
 

Jakab Péter budapesti bérleménye
​​​​​​Forrás: Facebook

Source URL: https://minap.hu/cikk/jobbikos-politikus-kepekkel-valaszolt-kozmedia-erdeklodesere