Őrületesen jó bulival indítja az őszi szezont az Ellipsum

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 15:05
Szombaton két helyszínen is várják a szervezők a közönséget: délután az Aradi sétányon, este és éjszaka pedig az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben. A hangulatot több fellépő is fokozza majd: Kállay Saunders András, Voksán Virág, Veréb Tomi és Szécsi Viki.
Korábbi felvétel, fotó: Juhász Ákos

Az Ellipsum Garden és éjszakai fürdőzés elnevezésű strandnyitó rendezvényen villanyautós találkozó, tesztvezetés és gasztroprogram is lesz. Az érdeklődőket az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő elé és a Relax terembe is várják a szervezők. A nappali programok délelőtt 10 órakor kezdődnek az Aradi sétányon. – Itt a nyár folyamán kétszer volt Ellipsum GasztroPlázs, ami nagy sikert ért el a lakosság és a turisták körében is – mondta el érdeklődésünkre Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője. – Hasonlóképpen szeretnénk megünnepelni azt, hogy a kötelező felülvizsgálatok után újranyitjuk az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt. Próbáltunk az egészség felé fordulni, így lesz véradás, együttműködve a Vöröskereszttel, társadalmi szerepvállalásunk kapcsán is. A környezettudatosság is inspirált minket, mikor a villanyautós találkozót megszerveztük. Az érdeklődők megnézhetik a Teslát, Mercedest pedig ki is próbálhatnak. Zenei programjaink magas színvonalúak, az est fénypontja a fürdőben lesz: Kállay Saunders András akusztikus koncertje – sorolta az ügyvezető, aki hozzátette, komplex rendezvénnyel várják a családokat.

Forrás: nlc.hu, fotó: MTI/Mohai Balázs

Az említett énekes több régi népszerű dallal készül hétvégére a miskolci közönségnek. – Running, Juliet, Joy és My Baby, ezeket biztosan el fogom énekelni. De természetesen az új lemezről is viszek számokat, gitárral, hegedűvel és dobbal, ez a minimális akusztikus verzió – mondta a minap.hu-nak Kállay Saunders András, aki gyakran jár wellnessezni. – Általában edzés után szoktam lazulni ilyen helyeken, de több budapesti fürdőt is szeretek. Nemrég beszéltük a barátaimmal, hogy meg kéne látogatni valamelyiket a közeljövőben. Teljesen feltölt és úgy érzem, kitisztít. Kedvencem, amikor kinti melegvízes medencében ülhetek például télen.

Az énekes még nem járt az Ellipsumban, de mikor megemlítette barátainak a miskolci fellépést, rögtön mondták neki, hogy az egy jó hely. Veréb Tominak is barátai ajánlották az új miskolctapolcai fürdőt. – Azt mondták, hogy nagyon igényes hely, amit ki kell próbálni, úgyhogy terveim között szerepel, mindenféleképpen eljövök az új fürdőnkbe. Nagyon érdekel, hogy milyen lehet belülről. Sokat járok wellnessezni, mert nagyon szeretek szaunázni, edzés után épp olyan kiváló, mint levezetésképpen egy kis úszás vagy medencézés. Jót tesz az izmoknak, az idegrendszernek és a léleknek. Most azonban még biztos nem fogom kipróbálni, mert furcsa lenne lelépve a színpadról beugrani a vízbe – állapította meg az énekes, aki elárulta, Miskolctapolca is a szívében van, sok emléke fűződik hozzá. – Zenélni még nem voltam itt, főleg nem akusztikusan, ami ritkaságából adódóan nagyon izgalmas lesz számomra. Egy gitáros érkezik majd velem, nagy részben saját dalokkal készülök, főleg magyar nyelvűekkel, és nyilván olyan feldolgozásokkal, amik ebben a felállásban is jól hangzanak. 

Veréb Tomi elénekli a Szabad élet és az Előttem a kép című dalt, azon pedig még gondolkozik, hogy a már karácsonyi hangulatot idéző Akad egy hely címűt is elhozza-e az Aradi sétányra. 

Forrás: sztarvilag.com

Az éjszakai fürdőzés Kállay Saunders András koncertje után több izgalmas DJ-vel folytatódik. Voksán Virág is keveri majd a zenét a fürdőruhás közönségnek, előreláthatóan nyári vállpántos felsőből és rövid szoknyából összeállított színpadi szettjében. – Az estre a legújabb legjobb remixekkel készülök, amiknek dallamait már játsszák a rádiók. Nekem fontos, hogy olyan ismert zene szóljon, amikre akár énekelnek is a vendégek. Ettől lesz felszabadult a hangulat – nyilatkozta DJ Flower. 

A fellépésre készülve utánanézett az Ellipsumnak. – Nagyon kíváncsi vagyok rá. Nyaralásra inkább más országokat választok, de wellnessezni majdnem napi szinten szoktam. A heti két edzés után ugyanis beugrunk még az infraszaunába, a jakuzziba, a sókabinba vagy a melegvízes medencébe azokkal az ismerősökkel, akikkel az edzőteremben futok össze. Azt gondolom, ezek a tevékenységek ma már hozzátartoznak az egészséges életmódhoz a sport mellett – mondta Voksán Virág, aki elárulta, legjobban a különleges illatú felöntéseket kedveli a szaunában. 

Programok október 16-án, szombaton az Aradi sétányon: 
10.00-17.00 Miskolci Villanyautós Találkozó
15:00-15:40 Ellipsum Brass Band
16:00-16:45 Szécsi Viktória és Vízi Viktor
17:00-17:50 Latin projekt
18:00-18:45 Latin projekt
19:00-19:40 Veréb Tomi akusztik
20:00-21:00 zenei válogatás
18.00-21:00 fényfestés

az Ellipsumban:
20:00 a bejárat előtt tűzzsonglőr bemutató
20 órától a fogadó épületben kék konfetti ágyú és a Miskolcz-Revital TSE táncprodukciója
20:00-20:45 DJ Atti
21:00-22:00 Kállay Saunders András akusztik koncert
22:10-22:50 DJ Atti, valamint a Woman Power Tánckurzus műsora
23:00-24:00 DJ Flower (Voksán Virág)
00:10-01:00 DJ Atti


Source URL: https://minap.hu/cikk/oruletesen-jo-bulival-inditja-az-oszi-szezont-az-ellipsum