2019. február 23. Alfréd

DVTK Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 21. 14:20
Megszakadt a DVTK Jegesmedvék hét mérkőzésből álló pontszerző sorozata, miután vasárnap délután a HK Poprad egy góllal jobbnak bizonyult Glen Hanlon csapatánál.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 16. 13:19
Kiváló védekezéssel fontos három pontot hozott el Liptószentmiklósról a DVTK Jegesmedvék a Tipsport Liga 50. játéknapján - írja a dvtk.eu.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 04. 13:43
Küzdelmes és izgalmas mérkőzésen egy pontot sikerült itthon tartania a DVTK Jegesmedvéknek a listavezető HKM Zvolen ellen. A péntek esti találkozó mindhárom játékrészében egy-egy gólt szereztek a csapatok, így a büntetőkre maradt a döntés. A rávezetések során csak Obdržálek talált a kapuba, amivel plusz egy ponthoz juttatta csapatát – írja a dvtk.eu.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. január 29. 13:14
Vasárnap este a Tüskecsarnokban lépett jégre Glen Hanlon együttese, és remek védekezésének, valamint Magosi és Vas góljának köszönhetően két góllal legyőzte a MAC Újbudát. Győzelmével a DVTK Jegesmedvék pontszámban utolérte a tabella hetedik helyén álló Dukla Trenčínt.
Utoljára módosítva: 
2019. január 27. 20:09
Gólgazdag mérkőzésen, kétgólos hátrányból fordítva győzte le az MsHK Žilinát Glen Hanlon együttese. A péntek esti mérkőzésen Žiga Pance duplázni tudott, rajta kívül pedig Magosi, Somogyi, Loiseau és Harrison talált a zsolnai kapuba.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. január 25. 16:51
A DVTK Jegesmedvék és a Kazincbarcikai Ördögök közötti kapcsolat új szintre lépett, és a felek együttműködési megállapodásban rögzítették, hogy a jövőben még szorosabbra fűzik a szakmai kapcsolatot. A szerdai sajtótájékoztatón Egri István és Szatmári Gergő ismertette a részleteket.

Oldalak