2018. december 16. Etelka, Aletta

DVTK Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 11:09
Sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a DVTK Jegesmedvék csapata, miután nagy csatában, kapott gól nélkül győzte le a Tipsport Liga címvédőjét. A vasárnapi találkozó egyetlen gólját Rasmus Kulmala szerezte a második harmadban.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 10. 11:45
Folytatta remek győzelmi szériáját a DVTK Jegesmedvék csapata, miután péntek este Poprádon is nyerni tudott, ezúttal a hosszabbításban. A rengeteg fordulatot hozó mérkőzést Vas János döntötte el a ráadás első percében.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 04. 13:02
Újabb nagyszerű győzelmet aratott a DVTK Jegesmedvék csapata, miután a szezonban már harmadszor bizonyult jobbnak a HC Nové Zámky együttesénél.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 03. 10:00
Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg rendes játékidőben a DVTK Jegesmedvék csapata, miután pénteken az MHk 32 Liptovský Mikuláš együttesét is legyőzte idegenben.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 02. 18:45
Mindhárom bajnoki pontot elhozta Gyetváról a DVTK Jegesmedvék csapata. A keddi találkozón kétszer is vezetést szerzett a hazai gárda, azonban előbb Loiseau, majd emberhátrányból Magosi egyenlített. Szűk hat perccel a mérkőzés vége előtt Szirányi Bence lőtte a győztes gólt.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. november 30. 16:31
Nagyszerű teljesítményt nyújtva négy góllal győzte le a listavezető HKM Zvolen együttesét a DVTK Jegesmedvék. A gól nélküli első harmad után a középső játékrészben Miskolczi, Vas és Magosi is betalált, majd Adorján bravúrjainak köszönhetően a hajráig nem változott az eredmény. A végeredményt Slovák üres kapus gólja állította be.

Oldalak

Ajánlat