Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 13:19
Egy kockás pléd, egy pohár finom bor, mellé minőségi falatok – ezen a hétvégén újra beköltözik a piknik hangulata a Népkertbe. A miskolci gasztronómia neves képviselői ezúttal is beizzítják a grilleket és kemencéket, hogy egy közös örömfőzéssel kedveskedjenek a miskolciaknak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 12:50
A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál idei zsűrielnöke a Locarnoi Filmfesztiválon Ezüst Leopárd-díjat nyert, világhírű Denis Côté. A kanadai rendező mellett többek között Müller Péter Sziámi is helyet kapott a zsűriben. A fesztivál Kitekintő szekciójában olyan filmcsemegéket láthat a közönség Miskolcon, mint a Cannes-ban Arany Pálmát nyert Élősködők, de itt debütál az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című új, egész estés filmje is.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 11:37
Lezárult a „Hulladékból hasznosat" címmel meghirdetett alkotói pályázat értékelése. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. általános iskolások fa, papír, textil vagy fém és egy szabadon választott alapanyag felhasználásával készült alkotásait várta.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 21. szerda 13:51
Magyarország 365 címmel országos fotópályázatot hirdet a kormány az ország értékeinek bemutatására - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán Budapesten.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 21. szerda 12:19
Augusztus 20-án már kora délután megtelt a belváros kikapcsolódni, ünnepelni vágyó miskolciakkal, akiket az új kenyér illatán kívül, most is számos programmal, koncerttel, családi- és gyermekrendezvénnyel vártak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 09:05
Már a hatodik Családi napot tartották Bükkszentlászlón szombaton. Újdonságok mindig vannak: idén birtokba vehették a rendezvény legkisebb résztvevői a pár hete elkészült játszóteret, amire a terület lakói már régóta vágytak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 09:06
Titokzatos éjszakát tartottak ízekkel, lakomákkal, kísértésekkel szombaton a Diósgyőri várban. A vár népe, közöttük lovagok mutatták be, hogyan szórakoztak a középkorban.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 18. vasárnap 09:06
Idén először szállnak versenybe egész estés dokumentumfilmek a CineDocs nevű új szekcióban a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál dokumentumfilmes versenyprogramjában; az idei mustrát szeptember 13. és 21. között rendezik meg.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 08:20
Második alkalommal, immár kétnapos piknikre várta az érdeklődőket a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe a zip’s brewhouse. A program szombaton és vasárnap egész nap várta a látogatókat fürdőjegy nélkül is a Barlangfürdőbe.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 17. szombat 17:19
A divatipar nagy hangsúlyt helyezett mindig is az újdonságokra. Ez a tendencia viszont úgy tűnik, hogy kezd megtörni, mert a vásárlók már a minőségre helyezik a hangsúlyt. Ezek azok a táskaformák, amik sohasem fognak kimenni a divatból és érdemes befektetni rájuk.

Programok

-
Avasi református templom