Ugrás a tartalomra

Nyilvántartásba vették Varga Andrea Klárát és a Függetlenek SZIVE jelöltjeit

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 07. kedd 16:52
A Helyi Választási Bizottság legutóbbi, május 6-i ülésén a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület és választási szövetsége korábban még nyilvántartásba nem vett jelöltjeit is regisztrálta a választást lebonyolító szervezet.

"Ez azt jelenti, hogy immár hivatalos: a kellő számút meghaladó aláírás összegyűjtése után Varga Andrea Klára a Függetlenek SZIVE polgármesterjelöltjeként szerepel majd a szavazólapokon, míg az együttműködés Miskolc mind a 18 választókerületében indít egyéni képviselőjelöltet június 9-én, illetve kompenzációs listát is állít" - fogalmaz szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Függetlenek SZIVE.

Ebben felidézik: a Függetlenek SZIVE választási együttműködését Miskolc jelenleg is hivatalban lévő három alpolgármestere hívta életre nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a Veres Pál által megkezdett úton haladva, közösen folytassák a megkezdett munkát.

"Ennek jegyében indult meg a hivatalos jelöltséghez szükséges számú választópolgári aláírás összegyűjtése, a pártpolitika felett álló várospolitikai munka mellett. A beszélgetések, személyes találkozások során a miskolciak is megértették, hogy a legfontosabb feladat a város irányítása: aláírásukkal a törvényes határidőn belül felhatalmazták Varga Andrea Klára polgármesterjelöltet és a Függetlenek SZIVE 18 egyéni jelöltjét, hogy a június 9-i választáson a folytonosságot és a stabilitást képviseljék. Mindezt a Helyi Választási Bizottság döntése 2024. május 6-án hivatalossá tette" - fűzik hozzá.

Végezetül felhívják a figyelmet: a Függetlenek SZIVE, a Jobbik-Konzervatívok, a Momentum, a Helyi Civilek Szövetsége és a Mindenki Magyarországa Közösség választási együttműködésében Varga Andrea Klára polgármesterjelölt mellett a következő egyéni jelöltekre lehet szavazni a helyi önkormányzati választáson.

A választókerületek sorrendjében:

1.    Badány Lajos
2.    Cseléné Figula Edina
3.    Máthé Botond
4.    Borkuti László
5.    Szarka Dénes
6.    Barkasziné Leskó Gyöngyi
7.    Csabalik Zsuzsanna
8.    Pappné Bodolai Rita
9.    Szegedi Judit
10.    Szopkó Tibor
11.    Erdei Sándor
12.    Szűcs Tamás
13.    Kondogogosz Konsztadinosz
14.    Venczel Tibor
15.    Vincze András
16.    Papp Tamás
17.    Horváth Rita
18.    Kovács Imre

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!